Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: speciale iPhone 8 deal

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze refurbished iPhone 8 van Apple.

Nieuwe smartphone nodig? Koop een ‘oude’

De meningen verschillen over of een smartphone met een abonnement kopen een goed idee is. Een van de verleidelijke dingen wanneer dit abonnement afloopt is om direct een nieuw abonnement af te sluiten omdat je dan ‘een nieuwe smartphone krijgt’. Wie een beetje logisch nadenkt begrijpt natuurlijk dat je deze nieuwe smartphone niet krijgt, maar koopt. En dat terwijl het ‘oude toestel’ vaak slechts twee jaar oud is en nog prima functioneert.

Functioneert je smartphone niet meer goed, wil je niet de hoofdprijs uitgeven aan een smartphone maar wil je wel een ‘nieuw’ toestel? Dan kun je ook voor een ‘oude’ smartphone gaan. Niet een oude oude, maar een refurbished smartphone zoals deze iPhone 8 die we op Groupdeal tegenkwamen. Oké, dit is geen nieuw toestel, maar hij functioneert alsof hij nieuw is en dat is het belangrijkste.

Apple iPhone 8
iPhone 8. (Afbeelding: Apple)

Groupdeal’s deal: Refurbished Apple smartphone uit 2017

De iPhone 8 die deze week via Groupdeal te koop is heeft 64 GB geheugen en een haarscherp Retina scherm. Apple bracht deze iPhone in 2017 op de markt en is nog steeds een geliefd toestel. Al blijft het missen van de headphone jack toch wel een dingetje voor wie niet de hele dag rondloopt met Apple’s AirPods in zijn oren.

Het toestel dat deze week via Groupdeal te koop is is dus niet nieuw maar refurbished. De iPhone heeft een A-Grade rating wat inhoudt dat hij een operationele functie van 100 procent heeft. Daar kun je dus weer even mee vooruit.

iPhone 8 Apple Groupdeal
iPhone 8 (Afbeelding: Apple)

Prijs: 299,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 8 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: speciale iPhone 8 deal
Sluiten