Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 6 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: weg paranoia dankzij IP-camera

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een op afstand bestuurbare IP-camera.

Groupdeal’s slimme en handige camera

Een beveiligingscamera heeft veel verschillende doeleinden. De meest voor de hand liggende is natuurlijk om een oogje in het zeil te houden vanaf afstand. Een minder voor de hand liggende, maar niet minder handige, is communiceren met wie er voor je deur staat. Denk bijvoorbeeld aan een pakketbezorger, maar ook aan een familielid dat even op ‘bezoek’ komt (uiteraard geheel Corona-proof). Twee kanten op communiceren kan niet met alle IP-camera’s, maar wel met dit exemplaar van Groupdeal.

Let wel op: deze camera functioneert niet als slimme deurbel, maar heeft wel de slimme camera die een slimme deurbel ook heeft. De camera is namelijk te bedienen via je smartphone.

Groupdeal IP-camera
IP-camera (Afbeelding: Groupdeal)

Beveiligingscamera voor binnen en buiten

Groupdeal’s IP-camera heeft een ingebouwde wifi-camera die dag en nacht aan staat. Dankzij de nachtvisie van de camera zijn de beelden die ‘s nachts worden opgenomen niet pikzwart maar kun je er, als het goed is, wat op zien. Maar hopelijk niet te veel want dat betekent dat er ‘s nachts iemand voor je deur staat en daar wordt niemand blij van. Je kunt de camera overigens ook binnen gebruiken als je liever in de gaten houdt wie stiekem alle kokosyoghurt uit de koelkast snoept en de chocola opeet.

De camera slaat de beelden die hij maakt op op een bijgeleverde SD-kaart. Die moet je vervolgens handmatig wissen wanneer hij vol is. Benieuwd welke functies de IP-camera van Groupdeal nog meer heeft? Neem een kijkje op Groupdeal’s website voor uitgebreide productinformatie.

IP camera Groupdeal
IP-camera (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 9 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!