Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: ultiem winterse spa gadget

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een zogenaamde ‘Hebe Spa Towel Warmer’.

Een klein beetje spa in eigen badkamer

Zo zo, Groupdeal, dat klinkt fancy: een Spa Towel Warmer. Met dit ding in huis hoef je dus helemaal de deur niet meer uit voor een echte spa-ervaring. Tenminste, als je badkamer groot genoeg is en ruimte over heeft voor deze verwarmde ton. Dit apparaat warmt je handdoeken op. Nu horen we je denken: ‘Jeetje, wat een overbodige luxe’. Ja, dat is het. Zeker wanneer je ook een verwarming (in de badkamer) hebt waar je handdoeken overheen kunt slingeren.

Hoe je het ook went of keert: de Spa Towel Warmer is in wezen een veredelde losstaande verwarming. Alleen dan eentje die de kamer niet verwarmt maar alleen de handdoeken en sokken die je erin stopt.

handdoekwarmer groupdeal
Handdoekwarmer (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: handdoekverwarmer voor in de winter

Hoe je de Spa Towel Warmer ook noemt: het is een product voor wie nét een beetje extra luxe wil. Zeker wanneer het buiten steeds kouder wordt, en het daardoor steeds moeilijker wordt om onder de warme douche vandaan te komen. Een voorverwarmde handdoek lokt je makkelijk de douche uit.

De handdoekwarmer verwarmt een handdoek in tien minuten tot een temperatuur van 48 graden. 48 Graden lijkt ons een beetje veel van het goede (lees: au), maar wie weet vind jij het wel lekker om je lichaam in een gloeiend hete handdoek te wikkelen totdat hij weer van het zweet van je lijf af glibbert.

handdoekwarmer groupdeal
Handdoekwarmer (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 129,00 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende gadgets die er in week 46 in de schappen liggen, waaronder een set Bluetooth oordopjes, digitale heteluchtfriteuse en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: ultiem winterse spa gadget
Sluiten