Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Kruidvat en Aldi superaanbieding: terrasverwarmer met Bluetooth speaker

Bij Action, Kruidvat en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten in de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Kruidvat’s multifunctionele terrasheater.

De terrassen zijn weer open

Het zal je niet ontgaan zijn dat de terrassen weer zijn geopend. Behalve als je, om wat voor reden dan ook, de afgelopen week het huis niet uit bent geweest, met niemand hebt gepraat en geen nieuws volgt. Wie zijn tuin en terras net helemaal zomerklaar heeft gemaakt baalt vast dat die ene vriend en dat ene familielid nu wil afspreken in de stad, in plaats van op jouw blinkende veranda. Wellicht dat dit gadget van Kruidvat de (bescheiden) menigte alsnog naar jouw terras lokt.

Bij Kruidvat scoor je in week 19 namelijk een terrasheater die jouw terras de hele avond, tot in de late uurtjes en zonder avondklok, verwarmt. Naast de verwarmingsfunctie heeft deze terrasverwarmer echter nog meer functies die jouw terras aantrekkelijker maken dan die van de lokale kroeg.

terrasheater Kruidvat
Terrasheater (Afbeelding: Kruidvat)

Kruidvat’s deal: terrasheater

Kruidvat’s terrasheater is een 3-in-1 elektrische terrasverwarmer. Deze zwarte paal ziet er niet enorm sfeervol uit maar geloof ons, hij brengt meer dan genoeg sfeer. Tenminste, als je de juiste muziek opzet. Die muziek galmt namelijk uit de heater die tevens functioneert als Bluetooth speaker.

Naast deze functie heeft de terrasverwarmer van Kruidvat ook ingebouwde sfeerverlichting. Deze verlichting kan via een bijgeleverde afstandsbediening worden ingesteld. Kies bijvoorbeeld voor licht op maat van de muziek (nét niet zo goed als in de disco maar toch leuk), voor langzaam veranderende kleuren of ‘kaarslicht’ (al kun je waarschijnlijk beter een echte kaars aansteken voor echte sfeer).

Dankzij het gewicht van slechts zes kilo is deze elektrische terrasheater ook een prima apparaat voor op het balkon.

Prijs: 119,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi, Kruidvat en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 19 voor je op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Kruidvat en Aldi superaanbieding: terrasverwarmer met Bluetooth speaker
Sluiten