Action & Kruidvat houden je hoofd cool: van mini-ventilator tot airco

#1 Action aanbiedingen week 26 2021

Action deal: Mini-ventilator

We gaan in dit lijstje van de kleinste naar de grootste ventilatoren en airconditioners. Het kleinste exemplaar dat we deze week bij Action tegenkwamen is deze mini-ventilator. Dankzij de klem bevestig je het kleine gadget makkelijk aan je laptop of telefoon, aldus Action. Het is alleen wel te hopen dat hij tijdens een serieuze hittegolf meer dan een mini beetje verkoeling geeft.

mini-ventilator Action
Mini-ventilator (Afbeelding: Action)

1,43 euro

Action deal: Bureauventilator

Is het warm buiten? Dan gaat de airconditioner op kantoor al snel aan. Is er geen airco? Dan neem je toch gewoon je eigen ventilator mee. Deze kleine ventilator neem je overal mee naartoe voor een beetje persoonlijke verkoeling. Al moet je hem wel via de USB-kabel in je laptop steken. Handig? Dat ligt eraan hoe heet je het hebt.

bureauventilator Action
Bureauventilator (Afbeelding: Action)

1,98 euro

Action deal: Draadloze ventilator

Een iets grotere ventilator, die overigens nog steeds op je bureau past, is deze draadloze ventilator. Hij is in hoogte verstelbaar en rekt zich als een soort antenne uit. Doordat hij draadloos is neem je deze écht overal mee naartoe, anders dan het hierboven genoemde model waarvoor je een laptop nodig hebt. Al kun je ook overwegen jezelf wat minder in het zweet te werken of een kledingstuk uit te trekken als je het warm krijgt. Het is maar een idee.

ventilator Action
Ventilator (Afbeelding: Action)

11,95 euro

Reageer op artikel:
Action & Kruidvat houden je hoofd cool: van mini-ventilator tot airco
Sluiten