Action & Kruidvat’s 5 budget gadgets voor gamers met een budget

#1 Action aanbiedingen week 42 2021

Action deal: Nintendo Switch game

Gamen is geen goedkope hobby. Wanneer je een Nintendo Switch hebt aangeschaft ben je bijvoorbeeld een kleine driehonderd euro lichter. Auch. Geen geld meer over voor games? Dan heeft Action wat goedkope games voor je in de schappen liggen. Denk bijvoorbeeld aan SHAQfu. Wie weet is deze niet zo iconische game een verborgen juweeltje. Laat het ons weten als dat zo is.

game Action
Nintendo Switch games (Afbeelding: AliExpress)

9,95 euro

Action deal: Nintendo Switch screen protector

Na de aanschaf van je nieuwe Nintendo Switch geen geld meer over voor een screen protector? Of wil je simpelweg voorkomen dat je een dure reparatie moet betalen? Wie weet beschermt deze screen protector van Action, die maar 2,50 euro kost, je game console voldoende. Een screen protector van 2,50 euro voor een gadget van 300 euro lijkt misschien een beetje uit verhouding, maar je beschermt het scherm van je 1000 euro smartphone waarschijnlijk ook met een glazen plaatje van twee tientjes. Just saying.

Nintendo Switch screen protector Action
Nintendo Switch screen protector (Afbeelding: Action)

2,49 euro

Action deal: Game opbergrek

Wie dag en nacht gamet heeft geen tijd om het huis op te ruimen. Je game-plek opruimen is wel belangrijk. Action heeft daar een, ehm, handig item voor: een game opbergrek. Dit veredelde DVD-rekje heeft ruimte voor acht games. Dat betekent dat je er precies 11 nodig hebt om al je games in op te bergen.

game opbergrek Action
Game opbergrek (Afbeelding: Action)

2,99 euro

Reageer op artikel:
Action & Kruidvat’s 5 budget gadgets voor gamers met een budget
Sluiten