Action & Kruidvat’s gadgets onder 10 euro: van Bluetooth oordopjes tot activity tracker

Uncategorized Lisanne Beijen 20 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

#1 Action aanbiedingen week 20 2021

Action deal: Auto smartphone houder

Veel goedkoper wordt een beetje extra veiligheid tijdens het rijden niet. Action verkoopt deze week namelijk een smartphone houder voor in de auto voor minder dan twee euro. Plaats de zuignap op het autoraam en plaats je smartphone in de enorme klem. Dat je smartphone in de klem blijft zitten lijkt daar twijfelen we niet aan. Of de zuignap lang op je raam blijft zitten is echter een ander verhaal.

auto-smartphonehouder Action
Auto-smartphone houder (Afbeelding: Action)

1,79 euro

Action deal: luchtkoeler

Zowel Aldi, Lidl, Kruidvat en Action vinden het deze week erg belangrijk dat we ons hoofd koel houden. Ze verkopen alle vier verschillende ventilatoren, luchtkoelers en airconditioners. Cool. Zo verkoopt Action een kleine luchtkoeler die werkt via een USB-kabel. Daardoor kun je hem ook meenemen tijdens een kampeertrip of simpelweg naast je werkplek zetten. De luchtkoeler gebruikt de verdamping van water om te koelen.

luchtkoeler Action
Luchtkoeler (Afbeelding: Action)

8,95 euro

Action deal: Sport-oordopjes

Bluetooth oordopjes voor minder dan tien euro? Geen probleem, als je het Action vraagt. Deze kleine oordopjes zijn met name bedoeld voor de sportievelingen onder ons, al maakt Action er vast geen probleem van als je ze draagt tijdens het afwassen of bankhangen.

De Bluetooth oordopjes zijn verbonden met een kabel waardoor je, als je er een kwijt raakt, je ze beide kwijt bent. Al is de kabel er natuurlijk voor bedoeld om ze juist niet allebei kwijt te raken.

Action sport oordopjes
Sport-oordopjes (Afbeelding: Action)

6,95 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen