Action & Kruidvat’s gadgets onder 10 euro: van Bluetooth oordopjes tot activity tracker

Uncategorized Lisanne Beijen 20 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

#2 Kruidvat aanbiedingen week 20 2021

Draadloos laadstation

Een draadloos laadstation hoeft niet veel te kosten als het aan Kruidvat ligt. Je bespaart immers de kosten van de kabel. Nee wacht, dat klopt niet. Het laadstation zelf heeft wel een kabel maar je apparaat heeft tijdens het opladen geen kabel nodig. Hoe een gadget als deze dan alsnog zo goedkoop kan zijn? Daar durven we geen antwoord op te geven, al kun je dit zelf vast wel invullen.

draadloos laadstation Kruidvat
Draadloos laadstation (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Waterfontein voor dieren

Trakteer je huisdier op… water! Kruidvat’s gadget is bedoeld voor de zelfstandige hond of kat. Wanneer het dier een poot op het pedaal zet spuit het apparaat water. Eigenlijk trakteert je huisdier zichzelf dus op water. De waterstraal jaagt de gemiddelde kat vast de stuipen op het lijf maar waarschijnlijk is een speelse hond er blij mee.

dierenfontein Kruidvat
Dierenfontein (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Activity tracker

Kan het nog goedkoper, Kruidvat? Deze activity tracker kost minder dan tien euro, anders stond hij natuurlijk niet in dit rijtje. Zeven euro voor een activity tracker is een haast onmogelijk kleine prijs.

Het gadget heeft een stappenteller, afstandsweergave, workout-herinnering, slaap monitor en meer. Mochten deze functies nou niet zo lekker werken, zoals de recensies doen geloven, dan is zeven euro nog steeds geen verkeerde deal voor een horloge.

activity tracker Kruidvat
Activity tracker (Afbeelding: Kruidvat)

6,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen