Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 4 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Kruidvat & Lidl superaanbieding: elektrische fiets voor minder dan 800 euro

Action, Lidl, Kruidvat en Aldi hebben wekelijks verschillende apparaten en gadgets in hun (online) schappen liggen. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 26 week is dat Kruidvat’s goedkope elektrische fiets.

Geen tekort aan e-bikes deze week

De goedkope elektrische fietsen vliegen je deze week om de oren als je door de folders van Lidl en Kruidvat bladert. Lidl verkoopt in week 26 een elektrische fiets en elektrische mountainbike, en ook bij Kruidvat ligt deze week een e-bike in de schappen. Of de online schappen, want deze super goedkope e-bike gaat alleen over de digitale toonbank. Dat scheelt je wat zwaar tillen.

formula e-bike Kruidvat
Formula e-bike (Afbeelding: Kruidvat)

Kruidvat’s deal: elektrische fiets onder 800 euro

Een elektrische fiets onder 1000 euro, dat kan toch niet veel voorstellen? Dit is een aanname die men al snel doet, gezien zelfs low budget elektrische fietsen duur zijn. Dit is geen verkeerde aanname. Betaal je minder dan 1000 euro voor een elektrische fiets dan lever je zeker in op de kwaliteit van de fiets. Doordat de markt rondom accu’s voor e-bikes relatief jong is zijn deze onderdelen nog niet super goedkoop verkrijgbaar. De kwaliteit gaat daarom vaak verloren in het frame en de motor van de fiets.

Dat gezegd hebbende zijn er genoeg goedkope elektrische fietsen die prima functioneren als stadsfiets en voor korte afstanden. Deze e-bike is waarschijnlijk zo’n fiets. De fiets heeft een voorwielmotor van 36V/250 Watt met 62Nm; zeker niet slecht voor een budget e-bike. Een nadeel van een e-bike als deze is het gedateerde design. Zo zijn de kabels allemaal zichtbaar en is de zware accu achterop de fiets bevestigd.

formula e-bike Kruidvat
Formula e-bike (Afbeelding: Kruidvat)

Prijs: 795 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 26 voor je op een rij, waaronder een Italiaanse espressomachine, solar LED-schaduwdoek en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Kruidvat & Lidl superaanbieding: elektrische fiets voor minder dan 800 euro
Sluiten