Action & Kruidvat’s smartphone gadgets: QI-gadget, VR-bril en meer

#1 Action aanbiedingen week 38 2021

VR-bril

De VR-ervaring is bijzonder. Bijzonder vreemd, bijzonder tof, bijzonder misselijkmakend: iedereen die het eens heeft geprobeerd heeft er een eigen mening over. Wie nog geen ervaring met virtual reality heeft kan bij Action terecht voor een budget VR-bril. Volgens Action beleef je de ‘gekste avonturen’ met deze ‘luxe VR-bril’. Dat je de gekste avonturen beleeft met dit ding op je hoofd is niet onwaarschijnlijk. Dat je voor drie euro een luxe bril krijgt lijkt wel wat onwaarschijnlijk.

Action VR-bril
VR-bril (Afbeelding: Action)

2,98 euro

Hama Powerbank

Aan een smartphone met lege accu heb je niets. Tenminste, niets behalve blinde paniek. HELP, JE BENT NIET BEREIKBAAR! Met een powerbank, zoals deze van Action, op zak kun je altijd rustig blijven ademhalen. De powerbank kan twee mobiele apparaten tegelijkertijd opladen waardoor je een vreemde naast je in de trein met nog maar 20 procent batterij ook van hyperventilatie kunt redden.

Hama powerbank Action
Hama powerbank (Afbeelding: Action)

18,95 euro

Draadloze oplader standaard

Action, we hebben een vraagje: is een draadloze oplader standaard een standaard voor je draadloze oplader? Erg origineel. We wisten niet dat ons standaard een standaard nodig had. Wat zeg je? Is het een standaard met draadloze oplader? Oké, dat is minder origineel, maar wel een stuk logischer en handiger. Dit gadget heeft een USB-aansluiting en is compatibel met alle smartphones met een QI-functie.

draadloze oplader standaard
Draadloze oplader standaard (Afbeelding: Action)

4,89 euro

Reageer op artikel:
Action & Kruidvat’s smartphone gadgets: QI-gadget, VR-bril en meer
Sluiten