Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 12 sep 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: laser projector

Waar je tuin in de zomer een ideale plek is voor je barbecues, draait het in de herfst meer om die huiselijke sfeer. Langzaam maar zeker beginnen de bomen zich voor te bereiden op de sfeervolle kleuren van de herfst en Action helpt deze week een handje om het nog extra gezellig te maken in de tuin. Ze verkopen namelijk een laser projector, waarmee je tuin in één klap verandert in een sprookjesachtige omgeving.

Laser projector met 3 kleurencombinaties en 13 functies

Met de laser projector kun je met drie kleurencombinaties aan de slag om extra gezelligheid te creëren buiten je huis. Je kunt gaan voor rood, groen of een combinatie van rood en groen. Natuurlijk kun je het apparaat ook gewoon binnen gebruiken als je je even in een andere dimensie wilt wanen of wanneer je een feestje geeft. Dan vult het de kamer met een heleboel gekleurde stipjes, die op verschillende manieren kunnen ronddansen. Er zijn in totaal dertien functies om uit te kiezen, zodat de kleurtjes je nooit gaan vervelen.

Action laserprojector

Timer en afstandsbediening

Als je weet dat je na een bepaalde tijd toch wel telkens genoeg krijgt van de de dansende stipjes, kun je ook standaard gewoon de timer inschakelen. Deze zorgt ervoor dat de laser projector na een bepaalde tijd automatisch weer uitgeschakeld wordt. Verder krijg je er ook een afstandsbediening bij, zodat je vanuit je luie stoel de controle over alles blijft houden.

Action laserprojector

Tot en met dinsdag 18 september

Je kunt de laser projector vanaf vandaag scoren bij Action voor 14,95 euro en hij blijft in de winkel tot en met dinsdag 18 september. Maar als je echt iets wilt van Action is het meestal verstandiger om het meteen te gaan halen, want sommige dingen kunnen behoorlijk snel uitverkocht zijn.

Als je overigens dacht dat het artikel over een ander soort laser projector ging, hebben we goed nieuws. Xiaomi heeft namelijk een relatief goedkope projector voor je om de complete bioscoopervaring naar je woonkamer te brengen. Het is geen Action prijs, maar wel een stuk goedkoper dan je standaard laser projector.

Action

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: laser projector
Sluiten