Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 15 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: LED schijnwerper

Het is gelukkig nog steeds de vakantieperiode, hoewel het einde langzaam maar zeker in zicht begint te komen. Veel mensen hebben echter nog wat tijd om bijvoorbeeld lekker een weekje het zonnige Frankrijk te bezoeken of om zelfs naar wat tropischere oorden te vertrekken. Helaas ben jij niet de enige die het lekker vindt om er even tussenuit te gaan, maar zorgt dit ook voor vreugde bij inbrekers.  Om je huis wat veiliger achter te laten, heeft Action deze week een LED schijnwerper in de aanbieding. Deze zet potentiële dieven meteen in de spotlight.

LED schijnwerper met bewegingssensor

Het gaat om een 15 watt schijnwerper, welke goed zou moeten zijn voor 1200 lumen verlichting. Hoewel hij inbrekers natuurlijk niet kan tegenhouden om je huis binnen te treden, zorgt het ding er wel voor dat ze goed zichtbaar zijn en hopelijk door de schrik weer meteen vertrekken. De lamp is voorzien van een bewegingssensor, zodat hij niet onnodig aan hoeft te staan. Hij kan overigens voor jezelf ook best handig zijn en ervoor zorgen dat je meteen licht hebt als je ‘s avonds thuis aankomt.

inbreker spotlight

Vanaf woensdag 15 augustus

Uiteraard is de LED schijnwerper bestand tegen allerlei weersomstandigheden en kun je hem met een gerust hart buiten installeren. Het is een extra dun model, zodat je hem nog enigszins subtiel kunt wegwerken. Vanaf vandaag ligt de handige lamp bij Action voor 7,95 euro en kun je je huis meteen van extra veiligheidsmaatregelen voorzien.

Action LED schijnwerper

In Japan hebben ze iets anders bedacht om inbrekers weg te jagen. Het zogenaamde “Man on the Curtain” systeem zorgt ervoor dat het erop lijkt alsof een man achter het gordijn van alles staat te doen en er dus iemand thuis is. Ja, het lijkt een beetje op die scène uit Home Alone.

Actoin

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: LED schijnwerper
Sluiten