Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 18 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Goedkope bodycam en dasboardcamera

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons wekelijks met de soms bizarre, maar meestal handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Vandaag is dat de bodycam die bij de Action te koop is. Een ding is zeker: het is een super goedkope gadget.

Action verkoopt bodycam: GoPro-waardig?

GoPro is de grote baas als het om actioncams gaat. Wil je video’s opnemen van actie, zoals je wintersportvakantie of je surftrip, dan is het altijd een goed idee een dergelijke camera met je mee te dragen. Die legt je wildste en avontuurlijkste momenten vast. En daarmee ook je grootste fails. Maar die hoef je natuurlijk niet te laten zien…

De Action verkoopt deze week een bodycam die waarvan de kwaliteit niet vergeleken mag worden met die van de GoPro, maar dat kan ook niet voor deze prijs. De Maxxter HD 720p bodycam kost namelijk nog geen tien euro.

bodycam
Maxxter Bodycam (Bron: Action)

Een goedkope dasboardcamera

De bodycam van de Action is eenvoudig op je kleding te bevestigen met een klem. Hij is voorzien van bewegingssensor en infrarood, waardoor je hem ook als dashboardcamera kunt gebruiken. De camera neemt tot honderd minuten op. Dat moet genoeg zijn om je actie mee vast te leggen.

Verwacht niet te veel van de kwaliteit van deze camera. Dus wil je je acties echt goed vastleggen dan kun je beter voor dit exemplaar van AliExpress gaan. Maar als dashboardcam kun je deze bodycam altijd een kans geven.

Maxxter Bodycam
Maxxter Bodycam (Bron: Action)

De Lidl, Aldi en Action verkopen ook deze week veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Check hier de goedkope en handige gadgets die je deze week bij deze winkels en in de Action en Kruidvat kunt scoren. Wie weet liggen ze nog in de schappen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!