Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 22 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: handige insectenlamp

Lekker hoor, de zomer. Maar al die insecten mogen wat ons betreft wel in hun kokonnetje blijven, of waar ze dan ook vandaan komen. Ondanks dat je er inmiddels waarschijnlijk aangewend bent iedere zomeravond minimaal 1 mug of vlieg uit je glas wijn te vissen, kan het ook zonder dit ongemak! De Lidl verkoopt deze week een gadget die de oplossing biedt.

Muggen, vliegen, wespen: tot nooit weer ziens hè

De Duitse supermarkt verkoopt deze week een lamp die insecten lokt en ze ver van jou uit de buurt houdt. Mits je niet naast de lamp gaat zitten natuurlijk. De milieuvriendelijke insectenlamp van de Lidl is voorzien van UV-verlichting en weert op deze manier effectief insecten. De lamp maakt geen gebruik van chemicaliën waardoor je hem ook fijn binnenshuis kunt gebruiken. Nog een pluspunt is de afneembare opvangschaal. Hierdoor houd je het apparaat gemakkelijk schoon en hoef je niet bang te zijn voor een insectenkerkhof in het apparaat.

Lidl
Bron: Lidl

Opgeruimd staat netjes dankzij de Lidl

Heb je nog zo’n kleverige vliegenstrip in je woonkamer hangen? Dan kun je die heel snel weggooien en vervangen met deze handige insectenlamp. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Hij kost slechts 12,99 euro. Voor dat zelfde geld kun je ook een aantal tubes met anti-jeuk crèmes kopen. Maar je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen!

Lidl
Bron: Lidl (Bron: Lidl)

Meer budget anti-instecten gadgets

Net als bij de Lidl, weten ze ook bij AliExpress hoe vervelend het is om te worden lekgeprikt door muggen en om andere insecten in huis te hebben. Deze vijf AliExpress gadgets helpen je daarom ook op weg in de strijd tegen muggen. De een wat vriendelijker dan de andere, maar je mag zelf beslissen hoe drastisch je anti-instecten-maatregelen moeten zijn.. Check hier met welke (te) gekke gadgets de Chinese webshop je probeert te helpen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: handige insectenlamp
Sluiten