Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 11 jun 2021

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker voor stevig feestje

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s party speaker.

Waar is dat feestje?

Aldi is het met je eens: het is hoog tijd voor een feestje. En er is niets beter dan een feestje met flauwe disco verlichting, een stroboscoop waarvan je hoofdpijn krijgt en karaoke doet op een liedje van Celine Dion. Oké, er zijn veel dingen beter dan dit allemaal, maar je mag best toegeven dat je deze goede slechte tijden hebt gemist. Breng ze terug met deze grote Bluetooth party speaker in huis.

party speaker Aldi
Party-soundsystem Bluetooth (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Bluetooth party speaker

De Bluetooth speaker die deze week bij Aldi in de schappen ligt is bepaald geen subtiele gadget die goed opgaat in het interieur van je woonkamer. Behalve als je woonkamer eruit ziet als een bar of karaoke café natuurlijk. Deze speaker heeft namelijk roterende LEDs, een stroboscoop-effect, een microfoon aansluiting met volumeregelaar en echo-functie (yehes), en een LCD-display.

Sluit je smartphone, laptop of tablet via Bluetooth aan op deze Bluetooth speaker en speel je favoriete Spotify-lijst af tot hij niet meer je favoriet is. De twee 220 Watt RMS speakers, X-Bass, en Bass-versterking maken het vast een geslaagd feest. Wat de afmetingen zijn van dit beestje weten we niet, maar mocht je hem nergens fatsoenlijk kunnen opbergen kun je er altijd een kleed overheen gooien en hem gebruiken als niet zo stijlvolle bijzettafel.

party speaker Aldi
Party speaker (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 23 voor je op een rij: van super goedkope elektrische fiets tot slimme verlichting voor in de tuin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker voor stevig feestje
Sluiten