Action, Lidl en Action superaanbieding: wekker met QI-oplader en Bluetooth speaker

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo doet Lidl het deze week goed met deze wekker, Bluetooth speaker en draadloze QI lader in 1.

Lidl’s multifunctionele wekker met draadloze QI-oplader

Uitslapen heeft een compleet nieuwe dimensie gekregen nu de meesten van ons vanuit huis werken. Sommige mensen werken zelfs (stiekem) vanuit bed. Voor deze groep verkoopt Lidl de perfecte gadget: een wekker met QI-oplaadvlak en Bluetooth speaker.

De wekker laadt je smartphone draadloos op terwijl je slaapt. Mits je smartphone de functie heeft om draadloos opgeladen te worden natuurlijk. Hij is onder andere compatibel met iPhone X, iPhone 8 en 8 Plus, Samsung Galaxy S8/S8+Note8 en meer.

Dankzij de dubbele werktijden zorgt de wekker er voor dat je niet door het alarm heen slaapt. Vind je het alarm van de wekker niet om aan te horen? Dan kun je ook gewoon het alarm van je smartphone gebruiken. Die ligt tenslotte bovenop het apparaat.

Bluetooth wekker speaker QI lader Lidl
Bluetooth speaker, wekker en QI-oplader in 1 (Afbeelding: Lidl)

Multifunctionele gadget: Bluetooth speaker en handsfree bellen vanuit bed

Lidl zou Lidl niet zijn als deze wekker niet nog minimaal twee andere functies had. Zo functioneert hij ook als Bluetooth luidspreker en heeft hij een handsfree-functie. Dankzij die laatste kun je vanuit je bed telefoongesprekken voeren. Dat is ideaal voor de echt harde thuiswerkers onder ons die al om 7 uur vanuit bed belletjes aannemen, of voor wie om 12 uur nog steeds in bed ligt en in pyjama belt met de baas.

Deze multifunctionele wekker is niet goedkoop, maar je bespaart jezelf wel de aankoop van een draadloze QI-oplader en Bluetooth speaker.

iHome iBTW23 Wekker Lidl
Wekker met draadloze QI lader (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 74,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 15 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Action superaanbieding: wekker met QI-oplader en Bluetooth speaker
Sluiten