Action, Lidl en Aldi superaanbieding: deze GPS tracker volgt je hond overal

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons wekelijks met de soms bizarre, maar vaak handige gadgets die ze verkopen. Deze week liggen er een aantal extra items in de schappen voor je hond en kat. En dat is geen toeval, aangezien het deze week dierendag is. Op 4 oktober om precies te zijn. Dat geeft je nog exact genoeg tijd om naar de Lidl te rennen om deze GPS tracker voor je hond te kopen.

GPS tracker: voor de hond die niet luisterde op de puppycursus

De ene hond is de andere niet. Sommige viervoeters zijn trouw en anderen gaan liever hun eigen weg. Als jouw hond niet zo trouw is, of je gewoon ten alle tijde wilt weten waar hij is, dan kun je deze GPS tracker aan zijn halsband hangen.

De tracker heeft een onbeperkt bereik en houdt de activiteit van je hond bij. Natuurlijk hebben honden vandaag de dag ook een chip, maar wanneer daar gebruik van wordt gemaakt is het eigenlijk al te laat. Met een tracker voorkom je dat je je hond uit het oog verliest. Mits de batterijen in de tracker niet leeg zijn natuurlijk.

gps tracker
GPS tracker voor honden (Bron: Lidl)

Je hond zal geen last hebben van de tracker, aangezien hij lichtgewicht is en zo gerust aan de halsband kan hangen. Omdat de GPS tracker voor honden waterdicht is kun je hem gewoon aan de halsband bevestigd laten. Zelfs wanneer je hond door de bossen en het water rent.

Let op voor het addertje onder het gras

De Tracktive GPS tracker kost 34,99 Euro. Maar let op! Want het gebruik van de tracker vereist dat je de Tracktive GPS huisdier vinder app op je smartphone of tablet hebt geïnstalleerd. Een abonnement op die app kost maandelijks 3,75 Euro.

Lidl GPS tracker
GPS tracker voor honden (Bron: Lidl)

De Lidl, Aldi en Action verkopen deze week nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je deze week bij deze winkels en in de Action en Kruidvat kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: deze GPS tracker volgt je hond overal
Sluiten