Alrik de Jong
Alrik de Jong Gadgets 26 jun 2017

Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 26

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

[listicle]

Lenovo B – Aldi

Soms loop je door de Aldi en dan zie je ineens smartphones in de schappen liggen. Grote kans dat je deze week tegen de Lenovo B aanloopt. Een smartphone, maar daar is het ook mee gezegd. Prima als tweede telefoon, voor naar festivals bijvoorbeeld. En dat is een reële optie, want dit Chinese ding kost maar 70 euro.

Als je deze smartphone niet gaat vergelijken met een Samsung Galaxy, heb je er gewoon plezier van. Even wat gegevens. Resolutie 480 x 854. Geschikt voor 4G-internet. 8 GB geheugen. 1GB werkgeheugen. Quad-Core processor. SD-kaartslot. Dat laatste is handig, want dan kun je direct door naar de Action (zie nummer 3 in deze lijst).[/listicle]

action, aldi, lidl, aanbiedingen

[listicle]

SILVERCREST® Kofferweegschaal – Lidl

Je gaat op vakantie en neemt mee… Veel te veel troep. Vervolgens zet je jouw enorme hutkoffer thuis op de weegschaal en kom je er pas op het vliegveld achter dat je het toch niet helemaal goed hebt opgemeten. Te zwaar, betalen!

De oplossing is deze kofferweegschaal van de Lidl. Je hangt het stuk bagage aan de weegschaal en hij geeft het gewicht aan. De laatste weging wordt opgeslagen en weergegeven. De weegschaal is voorzien van een doorweegfunctie, overbelastingsweergave en schakelt automatisch uit na gebruik. Je meet je bagage nauwkeurig op tot een maximum van 50 kilogram. Kost je 5,59.[/listicle]

aldi, lidl, action, aanbiedingen

[listicle]

Sandisk micro SDHC card – Action

Bij de Action heb je af en toe ook A-merken. Zo is er nu een micro SDHC card van Sandisk te koop, waarmee je de opslag van de meeste smartphones kunt boosten.

Die van 16 GB kost je 8,95 en die van 32 GB 14,95.[/listicle]

action, lidl, aldi, aanbiedingen

[listicle]

USB-stick on-the-go – Aldi

Deze USB-stick is handig om altijd in je tas te hebben. Hij heeft namelijk een dubbele uitgang, USB en Mini-USB, zodat je hem ook in je telefoon kan steken. Op de nieuwste modellen van Samsung en op iPhones past hij niet.

Op de memorystick kun je 32 GB opslagruimte kwijt. Ideaal om bestanden van je telefoon over te zetten naar een computer. Kost je 11,95 euro.[/listicle]

aldi

[listicle]

Metaaldetector – Action

Tijdens het festivalseizoen loont het om op de maandag erna met een metaaldetector over het terrein te lopen. Geheid liggen daar nog muntstukken. Maar waar haal je zo’n ding?

De vraag stellen is ‘m beantwoorden: bij de Action. Deze telescopische metaaldetector kost slechts 7,95. [/listicle]

action, lidl, aldi, aanbiedingen

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 26
Sluiten