Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 27

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

Campingkachel en -ventilator – Aldi

Leuk hoor, een campingvakantie, maar je moet wel het juiste materiaal bij je hebben. Een gadget om ‘s avonds op temperatuur te blijven en je slaapplek koel te houden bijvoorbeeld.

Bij de Aldi heb je nu een campingkachel en ventilator ineen. Ventileert op 500 watt en verwarmt op 700 of 1.500 watt. Wat?! Ja, je leest het goed. Kost je 24,99 euro.

campingkachel, aldi, lidl, action

Multi burgermaker set – Action

Vergeet de McDonald’s, ga gewoon lekker zelf aan de slag met jouw Big Mac. Heb je alleen wel deze multiburgermakerset nodig.

Met deze set maak je het perfecte broodje hamburger met twee burgers. Althans, zoiets denken we. Ook wij moeten het doen met de beschrijving op de doos. Maar voor 2,48 euro nemen wij het risico.

action, lidl, aldi, burger maker

LIVARNO LIVING® Hangstoel – Lidl

Ben jij trendgevoelig en wil je een hangstoel in je huis of tuin? Dan doe je er verstandig aan om dit model van de Lidl in overweging te nemen. Al is het alleen al om de prijs: 14,99 euro.

Deze hangstoel heeft volgens de makers een comfortabele zitting van een stevig weefsel. Het zitvlak van de hangstoel meet 150 x bij 120 centimeter. De stoel is UV- en weerbestendig en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

hangstoel, lidl, action, lidl

3D Pen starterkit – Action

Met een 3D-pen kun je de mooiste driedimensionale kunstwerken maken. Althans, als je geoefend bent. Maar eens moet de eerst keer zijn en oefening baart kunst, om maar eens twee clichés af te stoffen.

Begin niet direct met een luxe 3D-pen, om druk en frustratie te voorkomen. Deze complete set is een weekactie uit de folder van Action en kost je 14,95 euro. Geschikt voor ABS en PLA.

3d-pen

CRIVIT® Complete heren golfset – Lidl

Golfen is al lang niet meer alleen iets voor de rijken. En daar speelt de Lidl op in. Met een compleet nieuw golfassortiment lokken ze de nieuwe golfers naar hun winkel.

Zo is er een tiendelige golfset te koop voor 199 euro. Goedkoper ga je een dergelijke set niet vinden. De set bestaat uit een tas en tien clubs; een Driver, Fairway wood, Hybride, ijzers 6-9, PW, SW en een putter 33 inch.

golfset, lidl, action, aldi, action

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-).

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 27
Sluiten