Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 10 jul 2017

Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 28

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

Silvercrest bluetooth mini-luidspreker – Lidl

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Als eigenaar van de Silvercrest Bluetooth mini-luidspreker kun je waar je ook heengaat een party in gang zetten.

Stream via bluetooth je favoriete deuntjes naar de luidspreker en de ingebouwde discolichten reageren op het ritme van de muziek. Het apparaat is compatibel met gangbare smartphones en tablets met een bluetooth-functie. De reikwijdte is 10 meter waardoor jouw feestje voor (bijna) niemand onopgemerkt zal blijven. Voor slechts 14,99 euro kan jij overal de gangmaker zijn.

Action Lidl aldi

Sanitas Buikspiertrainer – Lidl

Heb je je zomerbody-doelen al een tijdje laten varen omdat je lange dagen stil zit op kantoor en niet aan sporten toe komt? Of omdat je het lastig vindt (of gewoon niet chill) om die koude biertjes tijdens de vrimibo te laten staan? Dankzij de Sanitas Buikspiertrainer van Lidl is er weer hoop!

De Sanitas Buikspiertrainer voorziet je voorste en zijdelingse buikspieren van elektrische spierstimulatie en is voorzien van 5 verschillende trainingsprogramma´s (22-31 minuten). Draag hem op kantoor onder je werkkleding en niemand zal merken dat jij aan je sixpack werkt. Mocht het resultaat nou wat tegenvallen, dan heb je er hopelijk in ieder geval een goede belly-massage aan over gehouden. Prijs: 24,99 euro.

Action Lidl aldi

Bestway Frame Zwembad – Action

Gemeentezwembad en natuurzwemwater move over, voor slechts 53 euro pronk jij met je privézwembad.

Scoor deze week bij de Action dit eenvoudig op te zetten Bestway frame zwembad en geef dit weekend nog de meest epic poolparty in de geschiedenis der poolparty´s. Mits je een ruime tuin hebt natuurlijk, want dit zwembad is met de afmetingen van 300 x 201 x 66 cm geen poedelbadje. De happy family op de foto is er helaas niet bijgeleverd maar we verwachten dat je zelf wel wat vrienden hebt om je te vergezellen.

Opvouwbare koelmand – Aldi

Aluminiumfolie om je flessen fris, half lauwe biertjes en wanhopig dat enige schaduwplekje in het park proberen te claimen om je eten en drinken koud te houden. Dat gestuntel is verleden tijd als jij de opvouwbare koelmand van de Aldi in je bezit hebt.

De opvouwbare koelmand is, uiteraard, makkelijk opvouwbaar. Ook is hij voorzien van een plastic boodschappenwagenmuntje. Maar leef je niet al te erg uit, want de inhoud van een volle boodschappenkar past zo te zien niet in deze mand. De opvouwbare koelmand is niet alleen erg functioneel, hij is ook nog eens een echte eyecatcher: Misschien moet je een beetje braken van de dessins met teksten als ´smile everyday´, en, ´life is beautiful´, maar dat kan dan ook weer makkelijk in deze mand… Prijs: 6,99 euro.

Action Lidl aldi

Elektrische eeltverwijderaar – Aldi

Eelt: iedereen heeft het, niemand heeft het er over. En dat vinden we prima. Mocht je nou toch nadenken over je eelt en een dure pedicure overwegen, koop dan de elektrische eeltverwijderaar van de Aldi om voor een prikkie weer babyvoetjes krijgen.

De elektrische eeltverwijderaar is gemaakt om droge, ruwe en eeltige voeten gladder te maken en is meegeleverd met twee cartridges voor verschillende huidtypen. Een middagje je voeten schuren op het Scheveningse strand is gratis, maar mocht je nou niet houden van zand tussen je tenen, dan is dit apparaat misschien wel de uitkomst voor jou. Prijs: 14.99 euro.

Action Lidl aldi

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 28
Sluiten