Action, Lidl & Aldi superaanbieding: apparaat voor de ultieme snack

Uncategorized Lisanne Beijen 25 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week verschillende apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn die een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd goedkoper dan goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 29 week is dat Lidl’s churro maker.

Maak ruimte in je keukenkastjes, op het aanrechtblad, in je buik, in je portemonnee en in je hoofd voor dit must-have keukenapparaat dat van iedere dag een feestje maakt: een churro maker. Ja, dat lees je goed. Dit tosti-ijzer achtige apparaat is speciaal ontworpen om de meest goddelijke snack, de guilty pleasure ontbijt en brunch, en ‘s werelds meest vullende toetje te bereiden. Correctie: het op een-na meest vullende toetje. Tiramisu gaat er namelijk met de hoofdprijs vandoor.

Maak churros in eigen keuken

Enfin, een churro maker is de ruimte in het keukenkastje waard. Al kunnen we ons voorstellen dat hij het keukenkastje nooit haalt en standaard op je aanrechtblad staat.

churro maker Lidl
Churro maker (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: Churro maker

Lidl’s churro maker ziet eruit als een half tosti-apparaat. Hij heeft vier gleuven wat betekent dat hij vier churros per baksessie bereidt. Dit is direct het grote nadeel van het apparaat. Hij bereidt maximaal vier churros per keer. Al is het misschien goed dat Lidl de maat houdt. Iemand moet het doen.

Het apparaat werkt in ieder geval net zo simpel als een tosti-ijzer of wafel-ijzer. Vul de gleuven met beslag, sluit het apparaat en wacht tot de geur van versgebakken churros je kant op komt. Er kan weinig fout gaan, naast het gebruik van een slecht recept en het laten verbranden van de churros. Dit is beide geheel in jouw eigen capabele handen.

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 29 voor je op een rij, waaronder een budget e-bike, een old school wegwerpcamera, een TomTom en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen