Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 40

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 40 staan er weer een aantal gouden gadgets voor je klaar.

Lenovo B Smartphone – Aldi

Op zoek naar een smartphone maar wil je niet de hoofdprijs betalen à la iPhone X? En boeit de camera en het werkgeheugen je eigenlijk ook niet zo veel? Is de enige reden dat je een smartphone wil om niet uit de toon te vallen naast alle smartphone-zombies in de trein? Koop dan lekker de Lenovo B smartphone bij de Aldi komende week.

Deze smartphone heeft 1 GB werkgeheugen en tja, dat is niet veel. Even ter vergelijking, de Samsung Galaxy S8 heeft een werkgeheugen van 6GB.. Maar wat verwacht je dan voor 69,99 euro? Als het een superphone zou zijn zou hij wel Lenovo A hebben geheten in plaats van Lenovo B, niet waar? De smartphone heeft wel ondersteuning voor 4G. Je kunt dus wel je vrienden er mee appen over de tripjes die je van je ‘bespaarde’ 1089,01 euro maakt, terwijl zij blut animoji op hun iPhone X aan het maken zijn.

Lidl

Silvercrest Gemotoriseerd panoramastatief – Lidl

Het maken van een goed geslaagde panoramafoto is zeldzaam. Vervormde hoofden en een scheve horizon zijn de standaard op de langwerpige omgevingsfoto’s. Een perfecte panoramafoto lukt alleen écht goed wanneer je armen helemaal in het gips zitten en je niet van hoogte kunt veranderen.

Niet dedicated genoeg om je armen in te laten gipsen? Koop dan het gemotoriseerde panoramastatief bij de Lidl. Verbind hem via Bluetooth met je gear en maak van afstand met de afstandsbediening een 360-graden opname. Bonus: je kunt hiermee ook een panoramafoto-selfie maken zodat het niet lijkt alsof je een stockfoto van internet hebt geplukt #picsoritdidnthappen. Prijs: 29,99 euro.

Lidl

Bladgrijper – Aldi

De herfst is weer aangebroken en dat betekent, naast het drinken van liters Chocolademelk en minimaal twee keer per dag natgeregend worden, dat de bladeren weer van de bomen gaan vallen. Voor velen een vrij deprimerend seizoen.

Het lijkt er alleen op dat ook de innovatie in de herfst een beetje treurig is. De bladblazer is daar een voorbeeld. Bladeren van A naar B blazen, serieus? En breek ons de bladgrijper niet open over Aldi’s gadget. Wat is er mis met je handen gebruiken voor het oprapen van bladeren? Anyway, wie niet houdt van bladeren en vieze handen zal erg blij zijn met deze grijper. Prijs: 5,99 euro.

Lidl

Sanitas Warmtekussen voor rug en nek – Lidl

Weet je wie echt vooruitstrevend bezig zijn de laatste tijd? Onze vrinden van de Lidl! Het verwarmen van een heel huis terwijl je maar gebruik maakt van éen kamer is natuurlijk erg inefficiënt en vooral erg energieverspillend. Geef je smarthome-gear maar aan je grootouders want Lidl heeft gaat écht voor groen met deze gadget.

Het warmtekussen voor de rug en nek warmt je lichaam lekker lokaal op. Geen verwarming en slimme thermostaten meer nodig dus! De choker om de nek is gemaakt van een zachte stof zodat je hem lang kunt dragen zonder dat het vervelend zit. Hij schijnt ook handig te zijn om je spieren en gewrichten in rug en nek op te warmen, maar dat is bijzaak. Prijs voor een goede daad: 16,99 euro.

Lidl

3M festivaloordoppen met akoestisch filter – Action

Ga je over een paar weken naar ADE omdat het cool is maar vind je de muziek eigenlijk maar slecht? Koop dan deze festivaloordoppen met akoestisch filter van 3M.

Oke, met de oordoppen in hoor je de muziek wel nog steeds. Dus leuker kan de Action het niet voor je maken. De oordopjes beschermen je gehoor wel. Zo ga je in ieder geval niet naar huis met gehoorbeschadiging door muziek die in eerste instantie je gehoor niet eens waard was. Wat een goed gehoor kost? Wat? WAT DAT KOST!: 3,49 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 40
Sluiten