Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 29

#2 Lidl aanbiedingen week 29 2021

Lidl deal: E-bike Arrow

Zei iemand daar “goedkope e-bike”? Ja, Lidl. Voor de zoveelste week op rij. De gemiddelde low-budget elektrische fiets kost al snel 1500 euro, maar Lidl houdt de prijs lekker laag met zijn 799 euro. Daarvoor krijg je een e-bike met 250W voorwielmotor en accu op de bagagedrager. Al mag je over dit laatste zeker niet klagen voor deze prijs.

colorado e-bike Lidl
Colorado e-bike (Afbeelding: Lidl)

799,00 euro

Lidl deal: Philips Volautomaat koffiemachine

Voordat je dit apparaat in je (digitale) winkelmandje legt, is er een ding dat je over deze koffiemachine van Philips moet weten: een ‘volautomaat’ betekent niet dat hij je kop koffie of mok tot aan de rand vult. Jammer dat je de kop koffie niet als een gevaarlijke circusact van het aanrechtblad naar je tafel moet brengen? Druk dan gewoon nog een keer op de knop voor dat beetje extra koffie en uitdaging.

Philips volautomaat Lidl
Philips volautomaat (Afbeelding: Lidl)

299,00 euro

Lidl deal: Grundig Ultra HD 4K Smart TV

Een Ultra HD 4K smart tv zo groot dat hij een complete muur beslaat? Handig. Zeker wanneer er gaten in die muur zitten, het behang is gescheurd of er vijf jaar oude pennenstrepen op zitten. Of een 65” beeldscherm in de kamer mooier is dan dat? Dat mag je zelf bepalen.

4K Grundig tv Lidl
Grundig 4K tv (Afbeelding: Lidl)

649,00 euro

Lidl deal: Huawei monitor

Een monitor is een must-have gadget voor tijdens het thuiswerken. Tenminste, als je tijdens je werk een computer gebruikt. Anders heb je er weinig aan. En ook alleen als je het niet leuk vindt om gebukt achter een laptop te zitten zodat je al snel bij de fysiotherapeut langs moet gaan. Is die heel aantrekkelijk? Misschien kun je het geld van de monitor dan beter in de zak houden en over een paar weken bij de fysio uitgeven.

Huawei monitor Lidl
Huawei monitor (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 29
Sluiten