Lidl, Kruidvat en Aldi superaanbieding: opblaasbare jacuzzi onder 300 euro

Kruidvat, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Kruidvat doet het deze week goed met een opblaasbare jacuzzi.

Opblaasbare jacuzzi is een zomertopper

Lidl verkocht een aantal weken geleden een opblaasbare jacuzzi. Deze gadget vloog er over de toonbanken waarna je er nu ook een bij Kruidvat kunt scoren. Dat de jacuzzi razend populair is blijkt: hij is online al uitverkocht. Maar wie even een belletje naar de dichtstbijzijnde Kruidvat pleegt komt er snel genoeg achter of hij daar nog wel in de schappen ligt.

Opblaasbare jacuzzi Kruidvat
Lay-Z opblaasbare jacuzzi (Afbeelding: Kruidvat)

Jacuzzi voor in je tuin

De Bestway Lay-Z (ja dat lees je goed) Spa Havana Jacuzzi is geschikt voor twee tot vier personen. Wellicht dat je er met meer mensen in past, maar dan is de 1,5 meter afstand-regel wel direct overboord. De diameter van de jacuzzi is namelijk 1,8 meter. Dat gaat je dus niet lukken.Dit opblaasbare bubbelbad voor in je tuin heeft verschillende features. Zo heeft hij 81 jets, een energiezuinig verwarmingssysteem, en kun je bijvoorbeeld een automatische stop- en starttimer instellen.

Als we Kruidvat mogen geloven blaas je deze opblaasbare jacuzzi snel op. Dat hoef je niet met je mond te doen, maar dat kan gewoon met de bijgeleverde pomp. We hopen voor je dat het een elektrische pomp is, lekker Lay-Z toch?

Direct klaar voor gebruik, aldus Kruidvat

Kruidvat’s opblaasbare jacuzzi ziet er prima afgewerkt uit. De binnenkant van de Bestway Lay-Z jacuzzi heeft een mozaïek print die, met open ogen onder water, bijna lijkt op echte tegeltjes. Het is verder fijn te kunnen vermelden dat de spa en pomp volgens Kruidvat uitgebreid zijn getest. Nu weten we dat wanneer dit niet bij een product van Kruidvat is vermeld we wellicht testpersoon zijn met een prototype in handen.

opblaasbare jacuzzi Kruidvat
Lay-Z opblaasbare jacuzzi (Afbeelding: Kruidvat)

299,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi, Kruidvat en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 20 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Lidl, Kruidvat en Aldi superaanbieding: opblaasbare jacuzzi onder 300 euro
Sluiten