Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 10 sep 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: doei onhandige dweil, hi snelle stoomzwabber

De Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks handige apparaten voor een kleine prijs, die je in en rondom je huis kunt gebruiken. Deze week heeft de Lidl een grote collectie aan schoonmaakapparatuur in de schappen liggen. Schoonmaken is niet leuk, dus maak het jezelf niet moeilijker dan nodig. Met een stoomzwabber in huis is je vloer in no-time brandschoon en kun jij je wat je tijd wel waard is.

Stoomzwabberen is het nieuwe dweilen

Dweilen voelt soms meer als een noodzakelijke klus dan als een klus die echt wat uit haalt. Het gaat meestal als volgt: we slingeren de dweil een beetje heen en weer en laten een hoopje haar en ander vuil bij de deur achter. Vervolgens hebben we iets uit keukenlade X nodig en lopen we op onze tenen over de doorweekte vloer heen en weer om het te pakken. Kijk je achterom dan zie je het smerige spoor dat je voeten hebben achtergelaten, ondanks je nog zó probeerde op je tenen te lopen.

Klaar met dit riedeltje en wil je het eens over een andere boeg gooien? Misschien moet je dan eens een stoomzwabber uitproberen. Die maakt je vloer snel schoon zonder dat je daar emmers water en allesreiniger voor nodig hebt.

Silvercrest stoomzwabber (Bron: Lidl)

Stoomzwabber zwabbert alle ondergronden

De stoomzwabber reinigt, desinfecteert en ontvet door stoom te gebruiken. Je kunt het apparaat zowel gebruiken op je gevoelige parketvloer als op een ongevoelige vloer als tegels. Voor deze verschillende type vloeren zijn verschillende stroomsterktes beschikbaar.

Dankzij een hoes die je om de zwabber kunt doen (die wordt bijgeleverd), kun je het apparaat ook gebruiken om vloerbedekking mee te reinigen. Makkelijker gezegd: je kunt er ieder vloeroppervlak mee schoonmaken. Je kunt het apparaat inklappen en zo in de kast zetten. Opgeklapt lijkt hij trouwens een beetje op zo’n reistandenborstel die je voor iedere vakantie bij de Kruidvat koopt. Toch? En als je het woord ‘zwabber’ vijf keer achter elkaar zegt dan wordt het heel vreemd. Vind je niet?

Enfin. De stoomzwabber kost 39,99 Euro.

stoomzwabber
Silvercrest stoomzwabber (Bron: Lidl)

Benieuwd naar de gehele collectie aan toffe kweekbakken? Check dan zeker even ons grote artikel over alle topdeals van deze week!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: doei onhandige dweil, hi snelle stoomzwabber
Sluiten