Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 14” laptop voor minder dan 500 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met deze Medion 14-inch laptop.

Aldi’s 14” Akoya laptop

Voor het thuiswerken heb je vast de laptop van je werk mee naar huis mogen nemen. Zo niet, dan is er wat mis met je werkgever. Nu je thuis een laptop hebt merk je misschien hoe fijn zo’n groot scherm zo nu en dan is. Films kijken op een laptop is toch nét wat lekkerder dan op je iPad of nog kleinere smartphonescherm. Wie zijn werk-laptop niet wil vervuilen met downloads en filmbestanden kan het beste zelf een goedkope laptop aanschaffen als dit exemplaar.

Deze Medion Akoya laptop heeft 8GB werkgeheugen en een AMD Ryzen 3 3200U processor. Hij is niet geschikt om zware programma’s op te draaien, maar werkt prima voor wat internetshoppen, Zoomen met vrienden en Netflixen. Dat werkt allemaal echt een stuk soepeler op een 14” beeldscherm dan op een tablet. In deze periode van thuis blijven en werken in dezelfde ruimte als waar je woont lopen werk en privé al genoeg door elkaar heen. Een eigen laptop is net dat beetje extra dat werk werk te houdt, en privé privé.

Medion laptop Aldi
Medion 14-inch laptop (Afbeelding: Aldi)

Degelijke basis-laptop voor een kleine prijs

Deze laptop heeft voorgeïnstalleerde software van Windows (Windows 10 Home in S Modus). Daarnaast staat er een testversie voor Office 365 op die je kosteloos 30 dagen uit kunt proberen. Dat is handig als je bijvoorbeeld een persoonlijke begroting wilt maken of wat sollicitatiebrieven wilt uittypen.

Voor nog geen 500 euro is dit een prima basis-laptop voor een niet al te intensief gebruik. Met een gewicht van 1.54 kilo weegt hij slechts 250 gram meer dan een MacBook Air en neem je hem dus gemakkelijk mee. Aldi’s 14” laptop heeft verder een kaartlezer voor een microSD-geheugenkaart, 1 USB 3.1 type C port met oplaadfunctie, 1 USB 2.0 port en 1 HDMI uitgang.

Medion laptop 14'' Aldi
Medion 14” laptop (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 399,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 17 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 14” laptop voor minder dan 500 euro
Sluiten