Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hele dag Netflix bingen met Smart-tv

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets in de schappen liggen. Zo nu en dan staat er een ware topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze keer is dat de 50-inch smart-tv van de Aldi.

Binge watch Netflix op een fatsoenlijk scherm

De dagen worden nog steeds korter, en ook ook de zomer staat nog niet voor de deur. Dat betekent dat velen van ons het kijken van series en films op Netflix tot een sport hebben gemaakt. Wie een sport goed wil beoefenen moet daar echter wel goed materiaal voor hebben. Films kijken op je laptop kan dus echt niet meer. Al helemaal niet als je een goede Scorsese-film wilt bekijken. De Aldi verkoopt deze week echter een grote tv waarop je De Niro en Pachino kunt zien schitteren in The Irishman.

The Irishman Al Pacino
The Irishman (Bron: Netflix)

Aldi 50-inch smart-tv: een degelijke deal

Het gaat om de Medion Ultra-HD 50″ Smart-tv. De tv is voorzien van Dolby Vision waardoor je het geluid beter kunt beleven. Maar wil je geluid van films écht goed beleven schaf dan ook een sound bar aan. Want we weten allemaal dat, Dolby Vision of niet, het geluid van tv’s over het algemeen niet om over naar huis te schrijven is.

De smart-tv is voorzien van wifi waardoor je gemakkelijk kunt browsen in de internetbrowser, of je favoriete app kunt kiezen in het mediaportaal. De Prime Video-app en Netflix zijn beschikbaar op de tv. Daardoor heb je dus geen extra kabel nodig om je laptop met de smart-tv te verbinden.

Aldi Medion smart-tv 50-inch
Medion 50-inch smart-tv (Bron: Aldi)

Prijs: 329,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar onze favorieten? Check hier de betaalbare en handige gadgets die je er in week 51 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hele dag Netflix bingen met Smart-tv
Sluiten