Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Aldi’s 15.6” laptop met 16GB RAM

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi verkoopt deze week een betaalbare 15.6” laptop.

Laptop nodig? Denk na over waar je hem voor gaat gebruiken

Back 2 school? Of aan het werk vanuit huis? Dan is een laptop die je niet in de steek laat essentieel. Waar een ‘goede’ laptop aan voldoet ligt volledig aan waar je hem voor nodig hebt. Zo heeft iemand die uren lang gamet of design-programma’s op zijn laptop draait een andere laptop nodig dan wie enkel artikelen of mails schrijft en wat informatie opzoekt op internet. Aldi verkoopt deze week een degelijke laptop voor net geen 600 euro. Dat is een scherpe prijs. Maar heeft de laptop ook genoeg te bieden voor jou”?

Laptop medion Aldi
Laptop Medion Akoya E15302 (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s Medion Akoya E15302 laptop

Aldi’s laptop heeft een 15.6-inch beeldscherm met een Full HD display en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Voor zeshonderd euro zit in deze laptop een AMD Ryzen 5 3500U processor. Is dat voldoende om je design-programma’s op te draaien? Waarschijnlijk niet. Tenminste, niet als je wilt dat je laptop snel blijft werken. Is dat voldoende om wat zoekopdrachten op uit te voeren en mails op te verzenden? Waarschijnlijk wel.

De Medion laptop heeft verder 16GB DDR4 werkgeheugen. Dit is aardig wat intern geheugen voor een laptop als deze; iets dat weer wél gunstig kan zijn voor als je wat zwaardere programma’s wilt gebruiken. Dat is dus mooi meegenomen. Het systeem waar de laptop op draait is Windows en Aldi levert hem met een kosteloze testversie (van 30 dagen) voor Windows 365.

Aldi medion laptop
Laptop Medion Akoya E15302 (Afbeelding: Aldi)

599,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 37 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Aldi’s 15.6” laptop met 16GB RAM
Sluiten