Action, Lidl en Aldi superaanbieding: alles-in-één retro geluidssysteem

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Aldi doet het deze week goed met een DAB+ FM-radio die ook functioneert als Bluetooth speaker. En dat allemaal in een retro jasje.

Hifi-geluidssysteem in retro jasje

Onze huizen staan steeds voller met allerlei apparaten. Van een Bluetooth sound bar tot aan een platenspeler. Precies, van de nieuwste technische snufjes tot aan oude retro apparaten. Je kunt ook voor een combinatie van meerdere apparaten kiezen. Dat bespaart je ruimte, maar ook geld. Al helemaal als je deze week een bezoekje aan de Aldi brengt. Die verkoopt namelijk een alles-in-één geluidssysteem voor een scherpe prijs.

Aldi Bluetooth speaker retro radio
Retro radio en Bluetooth speaker in één (Bron: Aldi)

Aldi’s radio is ook Bluetooth speaker en cd-speler

Het geluidssysteem van de Aldi heeft een goed hifi-geluid dankzij de dubbele luidsprekers van beide 15 watt. Het geluidssysteem komt in een retro jasje. De houten afwerking ziet er strak uit en misstaat niet in het gemiddelde hipster interieur. Naast het retro uiterlijk heeft deze geluidsinstallatie ook wat retro functies. Je kunt er namelijk cd’s en MP3 mee afspelen. Heb je die niet meer in de kast liggen? Dan kun je er ook je smartphone of laptop aan koppelen via Bluetooth.

Je kunt deze radio gebruiken als Bluetooth speaker om muziek mee af te spelen vanaf je smartphone. Maar je kunt hem ook gebruiken als versterking voor het geluid van een film.

Aldi Bluetooth speaker retro radio
Retro radio en Bluetooth speaker (Bron: Aldi)

De naam van de retro DAB+ FM-radio zegt het al: het is ook een radio. Maar dat had je waarschijnlijk al wel door. Het LCD-scherm op de voorkant van het apparaat geeft de nodige informatie over de tijd en zender weer. De gadget wordt geleverd inclusief afstandsbediening en je hebt de keuze uit twee kleuren hout.

89,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 8 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: alles-in-één retro geluidssysteem
Sluiten