Action, Lidl en Aldi superaanbieding: beenmassage voor een prikkie

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met dit beenmassage-apparaat.

Beenmassage aan huis

Jezelf een massage van een professionele masseur cadeau doen is ultiem genieten. In deze tijden van social distancing is dit alleen niet het beste idee. Dat betekent echter niet dat je jezelf een massage moet onthouden. Al helemaal niet nu je misschien in onzekerheid over de toekomst thuis zit, of nu je stress ervaart en de muren thuis op je af komen. Lidl schiet te hulp en verkoopt deze week een aantal massage-apparaten. Dit beenmassage-apparaat is daar een van.

beenmassage-apparaat Lidl
Santitas beenmassage-apparaat (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s masserende beenwarmers

Bij het zien van dit apparaat denken wij niet direct: laten we hier onze poezelige voetjes in stoppen. Het apparaat lijkt een beetje op een dwangbuis voor je benen. Het is echter geen dwangbuis maar een stel masserende beenwarmers. Tenminste, zoiets. Dit beenmassage-apparaat geeft een ontspannende compressiemassage die de bloedsomloop in de benen stimuleert. Dat klinkt dan weer wel lekker.

Het apparaat verlicht spierspanning in de kuiten en voeten. Die spanning kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde zithouding of veel zitten in het algemeen. Stel de massage-intensiteit zelf in via de traploze handschakelaar, plof op de bank en geniet van je massage.

Het beenmassage-apparaat wordt geleverd met een opbergtas. Daardoor kun je het apparaat overal mee naartoe nemen. Zo kun je ook als je straks wel weer op kantoor zit nog steeds van een beenmassage genieten. Als je je benen strak onder je bureau houdt dan ziet niemand dat je deze charmante slofjes aan hebt. Oké, ze zijn niet zo subtiel dus waarschijnlijk ziet iedereen die langsloopt dit apparaat om je benen. Maar wie een lekkere kuitmassage wil moet daar wat voor overhebben toch?

Beenmassage apparaat Lidl
Sanitas beenmassage-apparaat (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 21 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: beenmassage voor een prikkie
Sluiten