Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 15 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wild- of buitencamera om wild te spotten

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons iedere week met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de wild- of buitencamera van de Aldi. Een multifunctionele camera voor een sterke prijs.

Waar een buitencamera allemaal goed voor is

Er zijn verschillende redenen voor het plaatsen van een camera op je terrein. Zo dient een camera ter preventie: hij schrikt af. Ook helpt hij om te identificeren en bij het verzamelen van bewijsmateriaal, mocht er iets zijn gebeurd. Ondanks dat sommige daders zich niet laten tegenhouden door camera’s kan het geen kwaad om er een te installeren.

De Aldi verkoopt deze week een wild-/buitencamera die alles in zijn zicht vastlegt. De camera heeft een geïntegreerde microfoon en is voorzien van een TFT-LCD-kleurenmonitor van 6 centimeter. In de camera zit een micro SDHC-geheugenkaart van 4GB.

bewakingscamera Aldi
Wild-/bewakingscamera (Bron: Aldi)

Aldi zou Aldi niet zijn als camera meerdere functies had

Een andere toepassing voor deze camera is om hem als wildcamera te gebruiken. Bevestig de gadget aan een boom of een andere plek waar jij denkt wild te kunnen spotten, en de camera doet het werk voor je. Je hoeft niet bang te zijn het wild af te schrikken want je kunt de camera activeren tot op 20 meter afstand. Daarnaast kan de camera 6 maanden in stand-bystand staan. Genoeg tijd dus om dat hertje of wilde zwijn op de gevoelige plaat vast te leggen.

De camera kost deze week 79,99 Euro en ligt vanaf zaterdag in de schappen bij de Aldi. Maar je kunt hem natuurlijk ook online scoren.

Wildcamera Aldi
Wild-/bewakingscamera (Bron: Aldi)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Check hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!