Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sportieve Bluetooth in-ear oordopjes

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met Bluetooth in-ear oordopjes voor tijdens het sporten of gewoon voor op de bank.

Lidl’s draadloze oordopjes voor tijdens je work out

Bluetooth oordopjes waren al populair, maar zijn sinds de lancering van Apple‘s Airpods in 2016 pas echt mainstream geworden. Draadloze oordopjes hebben een aantal voordelen. De belangrijkste is waarschijnlijk wel dat ze geen snoeren hebben die in de war kunnen raken. Het feit dat de oordopjes volledig werken via Bluetooth kan echter wel ten koste gaan van de geluidskwaliteit. Maar gelukkig is de technologie zo ver ontwikkeld dat dit niet altijd het geval meer is.

De draadloze oordopjes van Lidl zijn in ieder geval heel voordelig. En dan doelen we niet alleen op de kleine prijs.

Bluetooth in-ear oordopjes Lidl
Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

Bluetooth in-ear oordopjes met functionele oplaadbox

Lidl’s Bluetooth oordopjes zijn perfect voor tijdens het sporten of tijdens je dagelijkse rondje wandelen. Ze zijn zweetbestendig en aan elkaar verbonden met een kabeltje. Dat zorgt er voor dat je ze niet snel kwijt raakt. Op het snoer zitten ook een aantal knopjes zodat je de muziek kunt beheren. Via die knopjes beheer je ook oproepen. De oordopjes zijn namelijk voorzien van microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt bellen.

De Bluetooth in-ear oordopjes hebben een li-polymeer-accu zodat je er 7 uur muziek mee kunt luisteren. Als de accu ineens leeg is dan kun je hem middels de short-charge functie snel opladen voor nog een uurtje extra luisterplezier. Lidl levert de oordopjes met een oplaad-/opbergbox (600 mAh) om de oordopjes extra mee op te laden. Zo heb je ook onderweg plezier van de oordopjes, zelfs als er even geen stopcontact in de buurt is.

draadloze bluetooth oordopjes Lidl
Bluetooth draadloze oordopjes – oplaad-/opberg case (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 18 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sportieve Bluetooth in-ear oordopjes
Sluiten