Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth sportnavigatie

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met de TEASI Sportnavigatie.

Sportnavigatie houdt je op het goede pad

Fietsen, hardlopen, wandelen of inline skaten zijn allemaal heerlijke activiteiten in de buitenlucht. Deze houden je zowel fysiek als mentaal gezond. Als je tijdens je sportieve uitspatting de weg kwijtraakt of per ongeluk een enorme omweg maakt, kan dat daarentegen een aardige aanslag op je fysieke en mentale gesteldheid zijn. Die paar extra kilometer hardlopen had je niet ingecalculeerd, en dat voel je zeker in je benen. Met een goede sportnavigatie op zak voorkom je dat je die extra kilometers moet afleggen en geïrriteerd weer bij huis aankomt. Lidl verkoopt er deze week een voor een scherpe prijs.

Lidl sportnavigatie TEASI
TEASI Sportnavigatie (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s goedkope sportnavigatie

Lidl’s sportnavigatie is een intelligente computer die via Bluetooth werkt. Hij houdt je in allerlei situaties op het juiste pad. Bijvoorbeeld tijdens het wandelen, fietsen, skiën en ook tijdens het varen. Dankzij de bijgeleverde stuurbevestiging kun je hem om het stuur van je fiets bevestigen. Zo functioneert hij als duidelijke fietscomputer dankzij het 3,5” display met verlichte achtergrond. Een leuke extra van deze fietscomputer/sportnavigatie is dat hij je trainingsgegevens ook analyseert.

Ben je helemaal van het padje geraakt? Dan helpt de fietscomputer je vooruit dankzij het elektronische kompas. Mits hij voldoende opgeladen is natuurlijk. Anders moet je de juiste richting alsnog zelf opzoeken aan de hand van de stand van de zon bijvoorbeeld. Gelukkig gaat de 2650 mAh accu een aardig tijdje mee en is het apparaat makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel.

TEASI sportnavigatie Lidl
TEASI Sportnavigatie (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 169,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 27 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth sportnavigatie
Sluiten