Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bak je eigen brood

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze broodbakautomaat.

Wat is er beter dan de geur van vers gebakken brood?

Om de vraag hierboven direct te beantwoorden: niets. Niets is beter dan de geur van vers gebakken brood. Om die geur te ruiken kun je dagelijks een kwartiertje in de lokale bakker gaan staan. Dat is alleen een beetje vreemd en zonde van je tijd. Als je thuis brood bakt dan kun je de hele dag genieten van deze goddelijke geur in je eigen huis. Brood bakken kan prima in de oven maar het kan ook in een broodbakautomaat. En laat Lidl er nou nét een verkopen.

Broodbakmachine Lidl
Lidl’s broodbakautomaat (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s automatische broodbakmachine doet al het werk voor je

Het grote voordeel van een broodbakmachine ten opzichte van brood bakken in de oven is dat deze machine al het werk voor je doet. Gooi de juiste ingrediënten in de machine en de machine doet de rest. Hij mengt en kneedt het deeg, laat het rijzen en bakt het. In de tussentijd kun jij alvast bedenken waarmee jij een snee vers gebakken brood wilt beleggen.

Deze betaalbare broodbakmachine bereidt naast brood ook cake, pasta- en pizzadeeg en is geschikt voor glutenvrije recepten. Dankzij het kleine venster bovenop de machine kun je goed in de gaten houden hoe het er voor staat met je brood. Het apparaat heeft 16 verschillende programma’s, 3 bruiningsgraden, een warmhoudfunctie van 1 uur en een timer.

broodbakautomaat Lidl
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 17 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bak je eigen brood
Sluiten