Action, Lidl en Aldi superaanbieding: broodbakmachine voor broodmonsters onder ons

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze broodbakmachine in de aanbieding.

Iedere dag zelfgebakken vers brood: het wordt niet beter dan dat

Vers brood is een van de beste dingen die bestaat. Daar hoeven we niet over te stemmen, discussiëren of onderzoek naar te doen. Ons maak je niet wijs dat je geen vlinders in je buik hebt wanneer je een bakker inloopt en vers brood ruikt.

Wie dit gevoel dagelijks wil hebben, hoeft daarvoor niet dagelijks de lokale bakker te bezoeken. Je kunt ook gewoon deze Unold broodbakmachine van de Lidl in huis halen. Daarmee bak je gemakkelijk je eigen verse brood. Dat brood is dus inderdaad ”Unold”.

Lidl broodbakmachine
Unold broodbakmachine (Bron: Lidl)

Lidl’s broodbakmachine is veelzijdig

Deze broodbakmachine is niet subtiel. Het is een flink apparaat waarvoor je een ruime keuken moet hebben. Maar voor een broodbakmachine maak je natuurlijk gewoon ruimte in je keuken. Want even eerlijk, hoe vaak gebruik je die smoothie-maker nou echt? Vers brood, dat is wat je wilt.

Brood bakken in deze machine is niet moeilijk. Het apparaat doet namelijk al het vuile en harde werk voor je. Hij mengt, kneedt, laat het deeg rijzen en bakt het vervolgens voor je. Heb je een gaten-allergie? Dat is geen probleem, want het apparaat heeft 12 programma’s die ook allemaal geschikt zijn voor glutenvrij brood.

Broodbakmachine Lidl
Unold Broodbakmachine (Bron: Lidl)

Je hoeft de deur niet meer uit voor je ontbijt

Een leuke extra van dit apparaat is dat hij ook een programma heeft om marmelade of jam mee te maken. Dat betekent dat je zowel je brood als jam helemaal zelf kunt maken waardoor je geen voorverpakt ontbijt meer hoeft te eten. Lekker toch?!

Oké, nog één leuke extra dan: de prijs. Van 89,99 euro voor 49,99 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 8 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: broodbakmachine voor broodmonsters onder ons
Sluiten