Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget elektrische fiets

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met deze goedkope elektrische fiets.

Na Lidl verkoopt Aldi nu ook een e-bike

Lidl verkocht een aantal weken geleden een paar elektrische fietsen. Die gingen als warme broodjes over de toonbank. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij Aldi want ook deze Duitse supermarktketen verkoopt deze week een goedkope elektrische fiets. De e-bike kost slechts iets meer dan 1000 euro en is daarmee een waar koopje. Maar is het ook een goede koop?

Aluminium e-bike Aldi
Aluminium city E-bike 28″ (Afbeelding: Aldi)

Goedkope elektrische fiets: goedkoop en goede koop?

De meeste degelijke elektrische fietsen kosten minimaal 2000 euro. Daarom zijn wel altijd voorzichtig als het op goedkope elektrische fietsen aankomt. Dat zou jij ook moeten zijn, want een e-bike voor 1000 euro die niet goed werkt is alsnog duurkoop.

Desalniettemin lijkt dit een aardige goedkope elektrische fiets. De e-bike heeft een middenmotor van 250 Watt. Dat maakt hem verrassend krachtig voor een elektrische fiets in deze prijsklasse. Daarnaast heeft de fiets 7 versnellingen van Shimano Nexus. Ook deze zijn van goede kwaliteit en gaan zeker een tijdje mee. De e-bike van Aldi heeft trapondersteuning tot maximaal 25 kilometer per uur. Dit is standaard voor elektrische fietsen in Nederland.

Of de e-bike lekker rijdt? Daar moet je toch echt zelf achter komen. Misschien mag je er een testrit mee maken tussen de schappen door of op de parkeerplaats. Zo niet, dan kun je het er ook gewoon op gokken voor iets meer dan 1000 euro.

Aluminium e-bike Aldi
Aluminium elektrische fiets (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 1079,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 27 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget elektrische fiets
Sluiten