Action, Lidl en Aldi superaanbieding: al je gereedschap in één combitool

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week een groot aantal handige gadgets en apparaten. Vooral de Lidl en Aldi zijn niet vies van een beetje klussen. Ook deze week verkopen beide supermarktketens handig gereedschap. In dit artikel zoomen we in op de combitool van de Aldi.

Een apparaat voor al je klussen

Gereedschap is vaak prijzig. En voor iedere klus heb je een ander apparaat nodig. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een slijptol, een boor, graveermachine en een schuurmachine te kopen. Alleen heb je dan veel ruimte nodig om alle apparatuur op te bergen en ook veel geld om het allemaal aan te schaffen. Heb je geen zak met geld of ruimte over om te besteden aan gereedschap? Dan is een combitool de uitkomst.

combitool
Combitool (Bron: Aldi)

Combitool compleet met 40 accessoires. Dat moet genoeg zijn.

De combitool van de Aldi heeft een elektronische toerentalregeling met LCD-display. Op die manier kun je nauwkeurig en precies werken. Het multifunctionele apparaat wordt geleverd met maar liefst 40 accessoires voor allerlei verschillende toepassingen. Je kunt er onder andere mee graveren, polijsten, schuren, boren en snijden. Ofwel: je kunt er iedere klus mee klaren.

Verder wordt de combitool geleverd met een opzetstuk om tegels te snijden, een tegelfrees, een standaard spansleutel en meer. Je kunt hem na gebruik opbergen in de bewaarkoffer en zo onder je bank, bed of kast schuiven.

Combitool
Combitool (Bron: Aldi)

Ben je een doorgewinterde klusheld? Dan is deze combitool misschien niet het gereedschap voor jou. Maar vind je het handig om zo nu en dan zelf iets te kunnen repareren of zelf te maken? Dan is dit prima gereedschap waar je een lange tijd plezier van kunt hebben. Er zit overigens drie jaar garantie op dit gereedschap. Je kunt deze handige tool vanaf 14 september bij de Aldi scoren voor 29,99 Euro.

Benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action deze week verder verkopen? We hebben onze favorieten hier voor je op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: al je gereedschap in één combitool
Sluiten