Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth in-ear oordopjes met oplaad case

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Aldi doet het deze week goed met deze Bluetooth in-ear oordopjes.

Apple bepaalt de standaard met hagelwitte Airpods

Bluetooth oordopjes bestonden al voor de introductie van Apple‘s AirPods. Toch wonnen ze pas echt aan populariteit nadat Apple zijn draadloze oordopjes op de markt bracht. Dat is geen verrassing, want Apple scoort al sinds jaar en dag lekker met zijn kenmerkend witte producten.

Veel fabrikanten en tech-merken proberen mee te liften op dit succes door soortgelijke producten te verkopen. Zo vind je bij Aldi deze week een set witte Bluetooth oordopjes die verdacht veel lijken op Apple’s AirPods. Het grote verschil zit hem in ieder geval in de prijs; deze oordopjes kosten slechts 25 euro. Dat is het proberen waard.

Aldi In-ear Bluetooth oordopjes
Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s superdeal: Bluetooth oordopjes voor nop

De Maginon Bluetooth oordopjes van Aldi hebben een 30 mAh accu waardoor je ze 3,5 tot 4 uur achter elkaar kunt gebruiken. De bijgeleverde case is een powerbank case met een 500 mAh accu. Die laadt de oordopjes als ze leeg zijn vier keer opnieuw op. Is de accu van zowel de oordopjes als de oplaad case leeg? Dan kun je beide in een keer opladen. Leg ze ‘s avonds aan de lader zodat je ze de volgende ochtend weer kunt gebruiken.

Aldi’s draadloze oordopjes werken met Bluetooth 5.0 en ondersteunen Siri en Okay Google. Ze werken dus met je iPhone of Android toestel, maar je kunt de oordopjes ook verbinden met je laptop of tablet. Een handige extra van deze goedkope oordopjes is dat ze beide een geïntegreerde telefoonfunctie hebben. Daardoor kun je er handsfree mee bellen tijdens je dagelijkse ommetje of tijdens het doen van de afwas. Al moet je er in dit laatste geval wel opletten dat er niet per ongeluk een in de wasbak valt.

Aldi draadloze oordopjes
Draadloze oordopjes (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 21 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth in-ear oordopjes met oplaad case
Sluiten