Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 21 sep 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de dweilrobot die je vloer schrobt tot hij blinkt

De Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks de meest handige gadgets voor een kleine prijs. Deze week verkoopt de Aldi een heel handig apparaat die ideaal is voor wie geen Assepoester is als het om het huishouden gaat. Deze dweilrobot doet het vieze en zware werk namelijk voor je. Wie zei dat het slecht is dat robots het werk van mensen overnemen?

Een vriendje voor je robotstofzuiger: de dweilrobot

Onze levens lijken steeds drukker te worden en onze prioriteiten verschuiven. Daarbij schiet het goed schoonmaken van je huis er wel eens bij in. Wie een robotstofzuiger heeft, heeft die klus in ieder geval uitbesteed. Gelukkig verkoopt de Aldi nu ook een gadget die het dweilen van je overneemt.

Op je knietjes de vloer boenen is saaie en vrij zware taak. Een taak die je beter aan deze dweilrobot kunt overlaten. Die rijdt namelijk automatisch over je tegels en harde vloeren om ze grondig te reinigen. De robot is voorzien van een vochtige reinigingsrol om de vloer te poetsen. Daarnaast zuigt hij het vuile water rechtstreeks op in een apart waterreservoir. Dit waterreservoir is net als het reservoir voor het schone water uitneembaar zodat je deze kunt reinigen en vullen.

Dweilrobot
Dweilrobot (Bron: Aldi)

Aldi helpt je in het huishouden

Om er voor te zorgen dat je complete kamer gedweild kan worden, is de dweilrobot voorzien van een 22 W Li-Ion-accu. Daarmee kan de robot 70 tot 80 minuten door je kamer razen. De diverse sensoren zorgen er voor dat hij ieder hoekje van de ruimte meeneemt. Zo kun je zelf rustig met de voetjes omhoog zitten. De robot wordt geleverd met een laadstation, afstandsbediening, een reserve reinigingsrol en extra batterijen voor in de afstandsbediening.

Het is geen superkoopje, maar voor nog geen 200 euro hoef jij niet meer onhandig te doen met een emmertje met water, de dweilstok en een natte zeem.

dweilrobot
Dweilrobot (Bron: Aldi)

Prijs: 199 Euro

Benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action deze week verder verkopen? We hebben onze favorieten hier voor je op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de dweilrobot die je vloer schrobt tot hij blinkt
Sluiten