Action, Lidl en Aldi superaanbieding: betaalbare basic elektrische fiets

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze elektrische fiets voor nog geen 800 euro.

Lidl deal: basic e-bike voor in de stad

Lidl verkocht een aantal weken geleden al een drietal elektrische fietsen: een elektrische mountainbike, een premium elektrische fiets met een middenmotor, en een e-bike met voorwielmotor. Deze laatst is nu weer te koop, maar met een lekkere korting.

Deze elektrische fiets heeft een borstelloze Blaupunkt voorwielmotor (36V/250W). Dit maakt het een prima fiets voor in de stad en voor recreatieve fietstochten. Deze voorwielmotor maakt fietsen in de stad en op vlakke paden gemakkelijker, maar is niet de beste voor in heuvelachtige gebieden. Al hebben we die toch niet veel in Nederland.

Prophete Lidl elektrische fiets
Prophete e-bike 28” (Afbeelding: Lidl)

Goedkope elektrische fiets maar niet perse duurkoop

Dit is een uitzonderlijk goedkope elektrische fiets. Nou hebben we vaker gezegd: als het op e-bikes aankomt is goedkoop ook duurkoop. We zeggen niet dat Lidl’s elektrische fiets duurkoop is, maar het is er geen voor langdurig intensief (sportief) gebruik.

Desalniettemin is dit een prima koop voor wie de fiets wil gebruiken voor de boodschappen, om te commuten of naar de stad te fietsen. De fiets heeft een trapondersteuning tot 25 kilometer per uur en heeft 7 Shimano Nexus versnellingen. Daardoor fiets je zelfs met tegenwind gemakkelijk en snel van A naar B.

De Prophete E-bike heeft geen high-tech fietscomputer maar is simpel te besturen via een ingebouwd LED-display in het stuur. Daarnaast heeft hij fietsverlichting die werkt op accustroom en automatisch aangaat bij schemering.

Prophete Lidl elektrische fiets
Prophete e-bike 28” (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 799,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 17 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: betaalbare basic elektrische fiets
Sluiten