Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische barbecue en pizzaoven in 1

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met deze 3-in-1 elektrische barbecue.

Het ultieme zomergevoel

De geur van brandende kolen op een barbecue wakkert het zomergevoel direct aan. Veel sneller dan dat de kolen zelf aanwakkeren. Dat duurt negen van de tien keer veel te lang. Zo lang zelfs dat jij al een compleet stokbrood met hummus naar binnen hebt gewerkt en al op ‘rauwe’ marshmallows aan het kauwen bent. lang wachten tot de kolen branden hoeft echter niet als je een elektrische barbecue hebt. Dit is misschien een beetje valsspelen, maar het werkt wel heel lekker.

Lidl 3-in-1 elektrische barbecue
3-in-1 Elektrische barbecue (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s veelzijdige elektrische barbecue

Lidl’s elektrische 3-in-1 grill kan grillen, roken en bakken. Daarnaast kun je hem ook als tafelgrill of als staande grill gebruiken. Op die manier past hij ook op het kleinste balkon en in een kleine patio.

De grill is van veel handige functies voorzien. Zo is de geïntegreerde dekselhouder bijvoorbeeld ook als windbeschermer te gebruiken. Daarnaast lees je de temperatuur binnenin de barbecue af op de geïntegreerde thermometer zonder de deksel te hoeven openen.

Complete elektrische barbecue set werkt ook als pizza-oven

Deze barbecue is een complete set waarop je met een beetje creativiteit veel meer bakt dan alleen wat courgettes en gepofte aardappelen. Hij wordt geleverd inclusief een RVS grillrooster, een gegoten aluminium grillplaat, een ijzeren hittereflector, en een rookbox. Maar het belangrijkste onderdeel van de set is misschien wel de pizzasteen. We hoeven jou niet uit te leggen wat voor lekkers je daarmee kunt maken.

Lidl 3-in-1 elektrische barbecue
3-in-1 Elektrische barbecue (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 19 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische barbecue en pizzaoven in 1
Sluiten