Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 1 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Elektrische deken om bij weg te smelten

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons regelmatig met de soms bizarre, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat de elektrische deken van de Aldi. Dit is geen deken voor in bed, maar eentje voor op de bank. Een briljant ding.

Geen verwarming nodig met deze elektrische deken

Het design van deze elektrische deken is misschien niet iedereens smaak, maar dat maakt niet uit. Want zodra je deze verwarmde zachte deken om je heen slaat als je op de bank zit is het design niet meer van belang.

De zachte flanelen deken zorgt voor een aangename warmte. Dat had hij waarschijnlijk ook al gedaan zonder de elektrische functie. Maar met deze functie er bij kun je er lekker onder wegsmelten. Gelukkig is de deken wasbaar in de wasmachine. Dat maakt het wegsmelten wat minder erg.

Elektrische deken Aldi
Elektrische deken (Bron: Aldi)

Een slim ontwerp van de Aldi: nooit koude voeten

De elektrische deken heeft 9 timerstanden en 9 temperatuurstanden. Om er voor te zorgen dat het niet te warm wordt heeft hij een oververhittingsbeveiliging. Wel zo handig als je in slaap bent gevallen en niet door hebt dat het allemaal wat te heet wordt onder de deken.

Misschien wel de beste functie van deze deken is de zogenaamde voetenzakfunctie. Je kunt een voetenzak maken in de deken door middel van drukknopen. Briljant, want niets is vervelender dan uitstekende voeten en koude tenen.

elektrische deken Aldi
Elektrische deken (Bron: Aldi)

De deken heeft een grootte van 130 bij 180 centimeter. Je kunt er dus met twee personen onder zitten, maar wie slim is zorgt dat hij een dekentje voor zichzelf heeft.

Prijs: 39,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Elektrische deken om bij weg te smelten
Sluiten