Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espresso machine voor perfecte koffie

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met het Krups Koffiezetapparaat. Daarmee maak je thuis de perfecte kop koffie van versgemalen bonen.

De geur van versgemalen koffie in huis

De tijd van koffiepads en cups is voorbij. Die leveren veel plastic afval op, en laten we eerlijk zijn, de smaak van de koffie is ook niet je van het. Een alternatief is om thuis met een percolator aan de gang te gaan. Die zet een strakke espresso voor je. Wil je wél het gemak hebben van een Nespresso-apparaat, maar ook de verse koffie die een percolator zet? Dan is dit koffiezetapparaat wat voor je.

Deze koffiemachine heeft een 3-traps verstelbare bonenmaler. Daarnaast kun je de koffiesterkte, waterhoeveelheid en temperatuur individueel instellen. Zo zet je exact de kop koffie die jij lekker vindt. En de grootste bonus van dit apparaat is dat hij de geur van versgemalen bonen door je huis verspreidt. Beter dan dat wordt het niet.

Koffiezetapparaat Lidl
Krups koffiezetapparaat (Afbeelding: Lidl)

Van espresso tot cappuccino: Krups koffiezetapparaat zet hem voor je

Lidl’s koffiezetapparaat is een flink apparaat. Voor een goed apparaat maak je echter vast wat ruimte in je keuken. De machine heeft een LCD-display waarop je de verschillende opties voor het malen van de bonen, waterhoeveelheid en meer kunt aflezen. Daarnaast heeft hij ook een reinigingsmiddel- en ontkalkingsprogramma.

Zie je het niet zitten om steeds opnieuw te moeten instellen wat je koffie-voorkeur is? Wees niet bang, dat hoeft namelijk niet. Het apparaat onthoudt je twee favoriete dranken in het favorietenmenu. Op die manier kun je ook ‘s ochtends voordat je de deur uit vliegt naar werk ook nog je favoriete kop koffie drinken. Wie graag een cappuccino of een latte drinkt kan die ook maken met deze espresso machine. Je stoomt melk namelijk gemakkelijk met het stoompijpje.

Krups Koffiezetapaaraat verse bonen Lidl
Krups koffiezetapparaat met stoompijpje (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: betaalbare espresso machine

De Lidl gaat ver onder de adviesprijs van dit koffiezetapparaat zitten met deze deal. Je scoort hem namelijk niet voor 729 euro, maar voor slechts 269,00 euro.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 10 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espresso machine voor perfecte koffie
Sluiten