Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espressomachine voor nog geen 100 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze goedkope pistonmachine.

Word je eigen barista met espressomachine in huis

Een goede kop koffie zetten is een hele kunst. Daar is je lokale barista het mee eens. Het is alleen vrij kostbaar om iedere dag een goede kop koffie bij je lokale barista te halen. Met een degelijke espressomachine in huis en de juiste YouTube-tutorials kun je zelf wat oefenen. Zo’n degelijke espressomachine is alleen ook niet goedkoop. Behalve als je deze week naar Lidl gaat waar je voor nog geen 100 euro deze pistonmachine kunt scoren.

Lidl’s goedkope pistonmachine

Lidl’s goedkope pistonmachine is een simpel exemplaar. Aan de buitenkant zie je de RVS behuizing en stoomuitlaat met opschuim- en hemelwater functie. Daarnaast zie je een waterindicatie die aangeeft hoeveel water er in de watertank van 1,5 liter zit. Is die leeg? Dan gaat het signaallampje branden.

Pistonmachine Lidl
Pistonmachine (Afbeelding: Lidl)

Binnenin de machine wordt een constante pompdruk van 15 bar gereguleerd. Dit apparaat heeft geen ingebouwde koffiemolen en is alleen geschikt voor gemalen koffie. Die maler moet je er dus nog even bij kopen. Versgemalen bonen smaken namelijk een stuk beter dan voorgemalen bonen van de supermarkt.

Deze pistonmachine heeft verder een afneembaar lekbakje, een voorverwarmfunctie voor de kopjes, twee filterhouders, een koffieschepje en een stamper (of tamper). Oké, met dit apparaat ga je waarschijnlijk nooit zo’n perfecte koffie zetten als die de barista voor je maakt, maar dat kun je ook niet verwachten met een apparaat dat nog geen honderd euro kost. En eigenlijk ook niet van jouw zelf aangeleerde YouTube barista skills.

75,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 33 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espressomachine voor nog geen 100 euro
Sluiten