Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Espressomachine in eigen keuken

De Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met een betaalbare espressomachine.

Lidl’s espressomachine maakt je dag

Koffie is een van de belangrijkste levensbehoeften. Tenminste, als je in de westerse wereld woont, te veel werkt, en (daardoor) een chronisch slaaptekort hebt. Iemand met deze levensstijl houdt waarschijnlijk geen tijd over om lekker een bakkie koffie buiten de deur te doen. En waarom zou je ook? Dat kost tijd, en tijd is.. Juist. Haal daarom een espressomachine in huis voor een fijn koffiemoment in eigen huis voor of al die belangrijke dingen waar je mee bezig bent.

Dit koffiezetapparaat maakt koffie van verse bonen. Hij heeft een automatische maalhoeveelheidsregeling waardoor het apparaat een constante kwaliteit levert. Je kunt de sterkte van de koffie zelf instellen in drie verschillende standen. Net als de zettemperatuur trouwens. Die is in te stellen in drie verschillende temperaturen.

Lidl espressomachine Caffeo Solo Milk
Espressomachine Caffeo Solo Milk (Afbeelding: Lidl)

Een koffiezetapparaat met veel functies

Een koffiezetapparaat als deze heeft verschillende slangetjes, waterreservoirs en opvangbakjes. Gelukkig hoef je die niet dagelijks met de hand schoon te maken. Het apparaat heeft namelijk een automatische reiniging, ontkalking en een spoelprogramma.

Dit bovenstaande is fijn, maar wellicht een van de fijnste functies aan het apparaat is de bekerhouder die je kopjes voorverwarmt. Zo blijft je koffie langer warm.

Maar de fijnste functie blijft natuurlijk het zetten van een sterke (of minder sterke) kop koffie of cappuccino. Zin in een espresso? Ook dat kan. Stel de hoeveelheid water in op 33 milliliter voor de echte cafeïne kick.

Espressomachine koffiezetapparaat Lidl
Espressomachine Caffeo Solo Milk (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 299,00 euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 11 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Espressomachine in eigen keuken
Sluiten