Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de beste koffie voor thuisblijvers

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Zo doet Lidl het deze week goed met deze uitgebreide espressomachine.

Versgemalen koffie voor de thuisblijvers en thuiswerkers

Lidl had deze espressomachine al eens eerder in de schappen. Het apparaat is hetzelfde gebleven alleen de prijs is veranderd. Het was al een lekkere deal, maar die is zojuist nog lekkerder geworden.

Maar het lekkerst blijft een kop koffie van goede versgemalen bonen. Laat dat nou precies zijn waar dit apparaat voor bedoeld is. Hij heeft een automatische maalhoeveelheidsregeling waardoor ieder kopje koffie hetzelfde smaakt. Je kunt de koffiesterkte gemakkelijk verstellen in drie verschillende sterkten. Zo kan iedereen zijn bakkie precies zo drinken als hij hem graag heeft.

Espressomachine koffiezetapparaat Lidl
Espressomachine Caffeo Solo Milk (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s espressomachine: van espresso tot cappuccino

De Caffeo Solo Milk espressomachine heeft een strak ontwerp dat doet denken aan de moderne koffiezetapparaten en espressomachines van Jura. Dat betekent niet dat de apparaten dezelfde kwaliteit en functies hebben, maar Lidl’s espressomachine lijkt zeker niet verkeerd. Zo kun je naast de verschillende koffiesterkten ook kiezen uit verschillende zettemperatuur. En uiteraard kun je de hoeveelheid water voor je koffie instellen. Zo zet je een vers kopje espresso (35 ml) of een enorme mok koffie (maximaal 220 ml).

Nog een handige eigenschap van dit apparaat is dat je hem niet volledig met de hand hoeft schoon te maken. Hij beschikt namelijk over automatische reiniging, ontkalking en heeft ook een spoelprogramma voor volledige reiniging.

Zit je net je kopje Nespresso te drinken en ben je nog niet overtuigd van dit apparaat? Misschien helpt het dan er bij te vertellen dat Lidl’s espressomachine ook verse kopjes cappuccino zet.

Lidl espressomachine Caffeo Solo Milk
Espressomachine Caffeo Solo Milk (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 249,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 16 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de beste koffie voor thuisblijvers
Sluiten