Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 14 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartwatch met GPS voor 60 euro

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks allerlei gadgets in de schappen voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn deze gadgets vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een smartwatch van Lidl.

Lidl verkoopt opnieuw een smartwatch

Lidl had de afgelopen weken vrijwel iedere week een activity tracker in de schappen liggen. Van Xiaomi Mi Band tot aan een simpele smartwatch van maar 25 euro; ze kwamen allemaal voorbij. Het is nog niet klaar met de smartwatch-gekte. Zo ligt er deze week ook een smartwatch in de schappen voor de sportieveling, of voor wie op zoek is naar een horloge dat nét iets meer kan.

Lidl smartwatch
Smartwatch fitness (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: smartwatch met handige functies

Een smartwatch als deze is in eerste instantie ontwikkeld met een sportieve gebruiker in gedachten. Dat zie je aan het ontwerp maar ook aan de functies die het gadget heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stappenteller, calorieën meter, hij meet de afgelegde afstand, heeft een GPS-tracker en slaapmonitoring. Inzicht in je dagelijkse beweging is leuke data, maar is meer dan dat. Je kunt deze data inzetten om je dagelijkse beweging en slaap te optimaliseren om zo fitter te worden en/of fit te blijven.

De smartwatch van Lidl heeft uiteraard nog een aantal handige functies die het gadget in plaats van een activity tracker een smartwatch maken. Op het TFT-kleurendisplay van het horloge worden meldingen bij berichten, oproepen, agenda items en activiteiten op sociale media weergegeven. Dit kan wanneer je Lidl’s smartwatch via de bijbehorende app (gratis voor Android en iOS) aan je smartphone koppelt. Dat maakt het ook een goed horloge voor de workaholic. En ja, het is dus ook gewoon een horloge waarop de tijd (en datum) te zien zijn.

Lidl smartwatch
Smartwatch aan het opladen (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier onze favoriete gadgets uit week 6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!