Action, Lidl en Aldi superaanbieding: verpletter goede voornemens met fitness tracker

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week lekker met deze fitness-armband. Dit is een betaalbare fitness tracker waarmee je direct je goede voornemens kunt verpletteren.

Goede voornemens? Deze fitness tracker maakt valsspelen onmogelijk

Januari staat voor de deur. Heb jij je goede voornemens al bepaald? Misschien wil je stoppen met roken (een klassieker die het ieder jaar goed doet), een maand geen alcohol drinken, leren ‘nee’ zeggen of meer vakantie vieren. Een goed voornemen dat op bijna iedereens lijstje staat is om fitter te worden en/of gezonder te leven. Dat voornemen is niet over een nacht ijs behaald, maar zal een proces zijn van een aantal weken dan wel maanden. De fitness-armband van de Lidl monitort dit proces zodat jij je ogen op het doel kunt houden.

Lidl fitness tracker activity tracker
Silvercrest activity tracker (Bron: Lidl)

Lidl’s activity tracker: uitgebreide functies

De fitness tracker is te vergelijken met de Fitbit, Apple Watch, of andere smartwatch. Hij telt je stappen, monitort je beweging, en zet deze data om in iets bruikbaars. Hij wordt geleverd met de gratis HealthForYou-app waar je alles op kunt bijhouden. Van je slaaptijd, je afgelegde afstand tot je calorieverbruik. Die data wordt via Bluetooth naar de app overgedragen en in de app grafisch weergegeven.

Andere functies zijn onder andere een vibrerende wekkerfunctie en het melden van telefoontjes en berichten die je op je smartphone krijgt. Deze handige fitness tracker maakt het overbodig om je smartphone continue bij je te hebben. Al gaat het voor sommigen misschien wat ver om hem ook te dragen tijdens je slaap. Maar misschien is een rustige lange slaap wel een van je goede voornemens.

Lidl activity tracker fitness tracker
Silvercrest ativity tracker (Bron: Lidl)

24,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? [INSERT LINK] Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 1 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: verpletter goede voornemens met fitness tracker
Sluiten