Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget voor de koffiedrinker

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 28 week is dat Aldi’s melkopschuimer.

Goeeedemorgen!

Denk jij iedere keer als iemand ‘goedemorgen’ tegen je zegt: ‘Laat me met rust ik ben nog maar drie uur wakker’? En keert je maag zich automatisch om bij de geur van verse koffie? Dan is dit een apparaat voor jou. Waarom? Een melkschuimer verwarmt melk en maakt melkschuim (gôh) om de smaak en geur van verse sterke koffie te maskeren, maar niet om de effecten ervan (jou wakker schudden) te verwijderen.

Een melkopschuimer zoals deze van Aldi is hét apparaat voor de koffiedrinker die eigenlijk niet van koffie houdt. Of tenminste, niet van ‘alleen maar’ koffie. Een beetje suiker en een beetje melk doen wonderen om het zwarte drankje drinkbaar te maken, niet?

melkopschuimer Aldi
Melkopschuimer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: elektrische melkopschuimer

Voor de purist en koffiesnob is opgeschuimde melk in een goed gezette koffie een klap in het gezicht, maar voor wie een ochtendhumeur heeft met als enige medicijn een enorme cappuccino is het ook een klap in het gezicht. Een welkome klap die goed wakker schudt.

Dit simpele apparaat schuimt zo’n 150 milliliter melk op en kan zo’n 300 milliliter melk verwarmen. Liever koud melkschuim dan warm? Geen probleem. Wanneer het apparaat klaar is met opschuimen schakelt hij vanzelf uit zodat je niet met je half slapende hoofd melkschuim op het aanrecht hoeft te poetsen.

Aldi melkopschuimer
Melkopschuimer (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 28 voor je op een rij, waaronder een opblaasbare jacuzzi, e-MTB, Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!