Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 13 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gourmetset met steengrill

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel verschillende gadgets voor in huis, voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met deze gourmetset met steengrill.

Wel of niet gourmetten deze kerst?

Of het nou pasen, hemelvaart, Pinksteren of kerst is; je kunt niet missen met een avondje gourmetten. Tenminste, als jij en je gasten van ieniemienie gebakken eitjes, pannenkoekjes en de kleinste stukjes groenten houden. Vind je het daarnaast niet erg dat je huis nog tot drie weken na het etentje naar de maaltijd ruikt? Dan is gourmetten je ding.

Het lijkt er echter niet op dat je deze kerst met al je vrienden rondom hetzelfde gourmetstel kunt zitten. Schaf daarom je eigen set aan bij Lidl, start Zoom op en geniet op afstand van jullie ‘gezamenlijke’ etentje. Een voordeel van dit scenario is dat je alle 8 pannetjes en 8 spatels voor jezelf hebt.

Gourmet Lidl
Gourmetset (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s gourmetset met steengrill

Bij Lidl scoor je deze week een raclette grill, ofwel een gourmetset, die ideaal is voor een gezellig avondje gourmetten met vrienden of met jezelf. De grill kan gebruikt worden om te bakken en (steen)grillen en heeft een omkeerbare aluminium grillplaat. De ene kant van de plaat is geript voor een goede barbecuesmaak en de andere kant van de plaat is glad. Daarnaast is de natuurstenen plaat ook bij de set inbegrepen. Net als de 8 spatels en 8 pannetjes trouwens.

gourmetset Lidl
Gourmetset (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 50 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!